Η Eva Longoria κάνει διακοπές στο Miami και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Eva Longoria κάνει διακοπές στο Miami και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Κι έχει φουσκώσει πραγματικά πολύ

Το πρώτο της παιδάκι περιμένει η Eva Longoria, καρπό του έρωτα της με τον -τρίτο στη σειρά σύζυγο της- Jose Baston. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 και τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Και ήταν πραγματικά η έκπληξη της χρονιάς, αφού ουκ ολίγες φορές είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί εγκυμοσύνης από τότε που παντρεύτηκε.

Πλέον, το όνειρο της για ένα παιδάκι έγινε πραγματικότητα και σε λίγους μήνες η star θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της. Το Σαββατοκύριακο το πέρασε με τον σύζυγο της στο Miami και παρά τον σχετικά ζεστό καιρό, εκείνη δεν θέλησε να μπει στην πισίνα. Μάλιστα από τα ρούχα που φορούσε, είδαμε πως η κοιλιά της έχει μεγαλώσει πραγματικά πάρα πολύ.

Η 42χρονη ηθοποιός φορούσε μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, με μαύρο μπλουζάκι κι ένα γαλάζιο μακρύ πουκάμισο. Η κοιλίτσα της ξεπρόβαλε σε κάθε της κίνηση και ήταν πραγματικά τόσο γλυκιά η όλη εικόνα. Η star βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και η κοιλιά της όλο και στρογγυλεύει.

4953A17100000578 5404367 image a 101 1518907573517

Για την ιστορία να σου θυμίσουμε πως η Eva πριν παντρευτεί με τον επιχειρηματία Jose Baston, ήταν παντρεμένη με τον Tyler Christopher από το 2002 ως το 2004 και με τον NBAer Tony Parker από το 2007 ως το 2011.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Φούσκωσε πολύ: Οι νέες φωτογραφίες της star που κάνουν το γύρο του κόσμου