Κανένας χωρισμός: Οι δυο stars είναι ακόμη μαζί και είναι φουλ ερωτευμένοι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κανένας χωρισμός: Οι δυο stars είναι ακόμη μαζί και είναι φουλ ερωτευμένοι

Και ιδού και οι αποδείξεις

Ουκ ολίγες φορές έχει ακουστεί πως το διάσημο ζευγάρι έχει χωρίσει και δεν είναι πια μαζί. Βλέπεις οι κοινές τους εμφανίσεις είναι τόσο σπάνιες που το καλύτερο σενάριο που μπορεί να υποθέσει κάποιος είναι αυτό, πως οι δυο stars έχουν χωρίσει και απλά είναι «μαζί» για την κόρη τους. Εύκολο συμπέρασμα όμως αυτό, δε νομίζεις;

Ο καθένας θα μπορούσε να το φανταστεί και να υποθέσει πως το supermodel και ο ηθοποιός είναι χωρισμένοι, όμως ελάχιστοι θα σκεφτόντουσαν πως όλο αυτό μπορεί απλά να το κάνουν επειδή θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και κάπως έτσι, η Irina Shayk και ο Bradley Cooper gγια μία ακόμη φορά μας απέδειξαν, πως όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά πως είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να φεύγουν από το αεροδρόμιο του Los Angeles την Τετάρτη πιασμένοι χέρι-χέρι. Απόδειξη πως ακόμα αγαπά ο ένας τον άλλον πάρα πολύ. Και γιατί να μην αγαπιούνται θα σε ρωτήσουμε εμείς, αφού ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους με την γλυκύτατη κόρη τους. Δεν ξέρουμε από που ερχόταν ή προς τα που πήγαινε το διάσημο ζευγάρι, όμως τους χαρήκαμε πάρα πολύ, έτσι όπως τους είδαμε μαζί.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Μα πόσο έχει μεγαλώσει; Ο Bradley Cooper κάνει βόλτα με την κόρη του Lea & τα φλας «παίρνουν φωτιά»