Μα πόσο έχει μεγαλώσει; Ο Bradley Cooper κάνει βόλτα με την κόρη του Lea & τα φλας «παίρνουν φωτιά»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πόσο έχει μεγαλώσει; Ο Bradley Cooper κάνει βόλτα με την κόρη του Lea & τα φλας «παίρνουν φωτιά»

Έχεις δει κάτι πιο όμορφο;

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk έγιναν γονείς πριν από έναν χρόνο ακριβώς και αυτό ήταν ένα από τα γεγονότα της περσινής χρονιάς που μας ξάφνιασε -και μας χαροποίησε- ιδιαίτερα. Το πιο διάσημο και όμορφο supermodel της Victoria’s Secret έγινε μανούλα και όλα τα φώτα στράφηκαν πάνω της. Μπορεί να μην την απολαύσαμε ιδιαίτερα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αφού φρόντιζε συνεχώς να την καλύπτει με τα ρούχα της, την μικρή Lea όμως την έχουμε δει αρκετές φορές από τότε που γεννήθηκε.

Τον περασμένο Μάρτιο η Ρωσίδα καλλονή και ο κούκλος Bradley έφεραν στον κόσμο την κόρη τους και σήμερα έναν χρόνο μετά τους βλέπουμε και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Τώρα που είναι γονείς, είναι αλήθεια πως κάνουν πιο σπάνιες εμφανίσεις, όμως όταν τους βλέπουμε μαζί δεν τους χορταίνουμε.

Και η μικρή Lea De Seine έχει μεγαλώσει πια, πάρα πολύ. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην αγκαλιά του μπαμπά της, Bradley την ημέρα του Πάσχα σε ένα πάρτι στο Brentwood και ήταν ίσως μία από τις πιο όμορφες εικόνες. Η ενός έτους πια κόρη του ζευγαριού είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι και παρά το γεγονός πως δεν είδαμε το προσωπάκι της στις φωτογραφίες, η στιγμή που ο Bradley τη φιλάει, είναι ό,τι πιο τρυφερό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Irina Shayk είναι άλλη μια καθημερινή μαμά (PHOTOS)