Πρίγκιπας Harry- Μeghan Markle: Όσα έγιναν στη γαμήλια δεξίωση & το τραγούδι που επέλεξε το ζευγάρι

Πρίγκιπας Harry- Μeghan Markle: Όσα έγιναν στη γαμήλια δεξίωση & το τραγούδι που επέλεξε το ζευγάρι

Πυροτεχνήματα και τρελό κέφι μέχρι πρωίας.

Αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, έλαβε χώρα η γαμήλια δεξίωση του πριγκιπικού γάμου ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την 36χρονη αγαπημένη του Meghan Markle, που πλέον έλαβε τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex.

H δεξίωση έλαβε χώρα στην αγροτική κατοικία του 17ου αιώνα Frogmore στο πάρκο του κάστρου του Windsor και μιας και είναι τμήμα της περιουσίας της βασίλισσας, ανοίγει για το κοινό μόνο τρεις ημέρες το χρόνο.

Από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, 200 εκλεκτοί καλεσμένοι του δούκα και της δούκισσας του Sussex, διασκέδασαν στο γαμήλιο πάρτι. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες αρραβώνων του Harry με τη Meghan πάρθηκαν στους κήπους του εν λόγω σπιτιού.

Για την δεξίωση, η Meghan προτίμησε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη halter, δημιουργία της Stella McCartney που άφηνε τους γυμνασμένους ώμους της ακάλυπτους ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαλαρό κότσο. Τα σατέν γοβάκια της ήταν Aquazurra με μπλε σόλες, για να έχει το κάτι μπλε στην εμφάνισή της. Μάτι έβγαζε το σμαραγδένιο δαχτυλίδι της δούκισσας που άνηκε στην ίδια την πριγκίπισσα Diana, το οποίο δώρισε ο Harry την ημέρα του γάμου στην αγαπημένη του.

Διάβασε ακόμα: Γάμος Harry-Meghan Markle: Οι στιγμές που έγιναν viral και τα σχόλια στο Twitter που πρέπει να δεις

Την απόσταση 800 μέτρων ως την γαμήλια δεξίωση, το πριγκιπικό ζευγάρι διένυσε μέσα στο σπορ vintage αυτοκίνητο- Jaguar- του Harry, ο οποίος έδειχνε σαφώς πιο χαρούμενος και καθόλου αγχωμένος. Το αυτοκίνητο με πινακίδα E19 05 18, σημάδι του γάμου τους, είναι φτιαγμένο το 1968 αλλά έχει πια μετατραπεί σε ηλεκτροκίνητο.

Αρχικά, οι 200 εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν καθιστό δείπνο, με οργανικής προέλευσης πιάτα, επιμελημένο από τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος πλήρωσε γι' αυτό το συνολικό κόστος.

Το πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Idris Elba να αναλαμβάνει το ρόλο dj και τα πυροτεχνήματα να καλύπτουν τον ουρανό γύρω στις δύο τα ξημερώματα.



Οι νεόνυμφοι φαίνεται πως έκαναν σπουδαία είσοδο στο πάρτι με το τραγούδι “I Wanna Dance With Somebody", που είναι αγαπημένο της Markle.
Στο πάρτι καλεσμένες ήταν οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, ο George και η Amal Clooney, ο Tom Hardy, η Serena Williams και άλλοι στενοί φίλοι του ζευγαριού.
Ομιλίες έβγαλαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα των νεόνυμφων αλλά και η ίδια η Markle και ο κουμπάρος του ζευγαριού, πρίγκιπας William, που όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail η ομιλία του ήταν ιδιαίτερα καυστική.

Φυσικά, από το πάρτι, δεν θα μπορούσε να λείπει και θεματικό κοκτέιλ με τον ευρηματικό τίτλο "Όταν ο Harry γνώρισε τη Meghan", παράφραση της διάσημης ταινίας "Όταν ο Harry γνώρισε τη Sally".

Γύρω στα μεσάνυχτα οι καλεσμένοι απόλαυσαν μπεργκεράκια, ενώ ο Elton John όντως τραγούδησε και όχι, δεν είχαμε κάποια performance από τα Spice Girls. Τουναντίον, special ρόλο διασκεδαστή είχε ο James Corden o γνωστός παρουσιαστής.

Τέλος, φημολογείται πως μετά το πάρτι, κάποιοι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πριβέ πάρτι πίσω στο Λονδίνο!

Δες στην gallery τις φωτoγραφίες.