Γάμος Harry-Meghan Markle: Οι στιγμές που έγιναν viral και τα σχόλια στο Twitter που πρέπει να δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος Harry-Meghan Markle: Οι στιγμές που έγιναν viral και τα σχόλια στο Twitter που πρέπει να δεις

Εκτός από συγκινητικές, είχε και αστείες στιγμές

Ο γάμος της χρονιάς (aka πρίγκιπας Harry-Meghan Markle) μπορεί να ανήκει πια στο παρελθόν, ένα είναι σίγουρο όμως, πως έγραψε ιστορία. Και αυτό είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε. Οι στιγμές που μας συγκίνησαν ήταν πολλές, υπήρχαν όμως και κάποιες που έγιναν viral και οι χρήστες του Twitter δεν τις άφησαν ασχολίαστες.

Η πιο αστεία είναι ίσως αυτή της εμφάνισης της Pippa Middleton, η οποία έπεσε θύμα troll στο διαδίκτυο, αφού το φόρεμα της κάπου το είχες ξαναδεί σίγουρα, αλλά δεν ήσουν και απόλυτα σίγουρη. Ένας όμως από τους χρήστες του Twitter έριξε φως στην όλη υπόθεση και μετά από αυτήν τη φωτογραφία σιγουρευτήκαμε, από που εμπνεύστηκε το εν λόγω σχέδιο η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge.

4C70F46D00000578 0 image a 104 1526760654871

Ασχολίαστο δεν μπορούμε επίσης σε καμία περίπτωση να αφήσουμε το παραγαμπράκι που συνόδευσε την Meghan Markle στην εκκλησία κρατώντας την ουρά του νυφικού της (ήταν και πέντε μέτρα, λογικό να θέλει βοήθεια), το οποίο ενθουσιάστηκε τρομερά με τον γάμο και έκανε το πιο επικό photobombing στην ιστορία. Δεν έλειψαν φυσικά και σχόλια στο Twitter, τα οποία τον σύγκριναν σε εμφάνιση, με το παιδάκι που υποδύθηκε τον Ντένι τον Τρομερό, σχολιάζοντας «Ποιος κάλεσε τον Ντένι στον γάμο».

4C70F4FF00000578 0 image a 143 1526762209551

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιο αστείες στιγμές, οι υπόλοιπες ακολουθούν στη gallery παρακάτω.

Κεντρική φωτογραφία credits: The Royal family

Δες κι αυτό:

Ήταν αυτή η πιο αστεία στιγμή στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle;