Αυτό το πολύ διάσημο ζευγάρι φιλοξένησε μυστικά το ζεύγος Clooney στη λίμνη Como

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό το πολύ διάσημο ζευγάρι φιλοξένησε μυστικά το ζεύγος Clooney στη λίμνη Como

Δεν φαντάζεσαι το ζευγάρι που φιλοξένησε ο George και η Amal

Ο George Clooney είναι γνωστός για τη φιλοξενία του και τούτο το καλοκαίρι που το έχει περάσει στο σπίτι του στην λίμνη Como, έχει φιλοξενήσει πολλά διάσημα ονόματα της διεθνούς showbiz.

Μέσα στον Αύγουστο από το σπίτι του Clooney και της Amal πέρασε και η Jennifer Aniston με τον Adam Sandler και μόλις χτες έγινε γνωστό πως το ζεύγος Clooney είχε και άλλες μυστικές και υψηλές επισκέψεις.

Σύμφωνα με το Us Weekly, ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood φιλοξένησε το περασμένο Σαββατοκύριακο κάτω από άκρα μυστικότητα τον πρίγκιπα Harry και την αγαπημένη του Meghan Markle.

Ο πρίγκιπας και η Markle είχαν ανοιχτή πρόσκληση για τη λίμνη Como από την αρχή του καλοκαιριού, την οποία και αποδέχτηκαν. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η Markle πέταξε την Κυριακή απευθείας για το Τορόντο, ενώ ο Harry επέστρεψε στο Λονδίνο.

Διάβασε ακόμα: Κορμάρα η τραγουδίστρια μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Αmal έχει αναπτύξει μια στενή φιλία με την δούκισσα του Sussex και την βοήθησε στην εγκατάστασή της στο Λονδίνο ενώ της δάνεισε μέχρι και τον κομμωτή της για την ημέρα του γάμου της. Amal και George Clooney ήταν καλεσμένοι στον πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου και ο γόης του Hollywood έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας στην γαμήλια δεξίωση όπου χόρεψε με τη νύφη, την Kate Middleton ακόμα και την Καμίλα!