Η πριγκίπισσα Ευγενία αντέγραψε ακόμη και αυτό από τον γάμο του πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πριγκίπισσα Ευγενία αντέγραψε ακόμη και αυτό από τον γάμο του πρίγκιπα Harry

Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για τον γάμο της

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο αρραβωνιαστικός της Jack Brooksbank, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την επόμενη Παρασκευή στις 12 Οκτώβρη. Η βασιλική οικογένεια φαίνεται πως αυτήν τη χρονιά είχε την τιμητική της, αφού μετά τον γάμο του Harry με την Meghan, ένας ακόμη έρχεται να προστεθεί.

Η ανιψιά της βασίλισσας Ελισσάβετ, πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύντροφός της Jack ακύρωσαν αρχικά τον γάμο τους, μόλις ο Harry ανακοίνωσε τον δικό του, οπότε κι έπρεπε να κανονιστεί σε μία άλλη ημερομηνία. Η ιδανική λοιπόν βρέθηκε και κάπως έτσι στις 12 Οκτωβρίου η νεαρή πριγκίπισσα θα ντυθεί νυφούλα.

Αυτό το είδες; Ο απίστευτος λόγος που η Κate Middleton δε θα παραβρεθεί στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που καθόλου δεν μας αρέσουν σε αυτό τον γάμο. Το γεγονός πως η Ευγενία θα κάνει τον γάμο της στη ίδια περιοχή (Windsor), στο ίδιο παρεκκλήσι (St. George’s Chapel) και με τον ίδιο παπά, όπως ο Harry με τη Meghan, μας ξένισε κάπως και ήρθε να προστεθεί κάτι ακόμη, που έγινε το κερασάκι στην τούρτα.

Το νέο ζευγάρι έχει δημιουργήσει και το δικό του hashtag για τον γάμο του, που θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα και ήταν και αυτό αντιγραφή από τον ξάδελφό της. #RoyalWedding2 είναι το hashtag που μπορούν να χρησιμοποιούν οι καλεσμένοι, συγγενείς και μη, και αναρωτιόμαστε, υπάρχει κάτι που να μην αντέγραψε από τον Harry και τη Meghan; Μα καθόλου έμπνευση πια, καμιά πρωτοτυπία; Ο γάμος σου είναι!

Δες ακόμη: Σκάνδαλο ύψους 2,5 εκατομμυρίων στο παλάτι: Έξαλλος ο κόσμος με τη βασιλική οικογένεια