Ο απίστευτος λόγος που η Κate Middleton δε θα παραβρεθεί στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο απίστευτος λόγος που η Κate Middleton δε θα παραβρεθεί στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας

Στη θέση της θα κάναμε σίγουρα το ίδιο

Διαβάζοντας στα ξένα sites πως η Kate Middleton δεν θα παρευρεθεί στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, το πρώτο που μας ήρθε στο μυαλό –και σίγουρα όποιος άλλος το διάβασε- είναι πως οι δύο royal έχουν κάποιου είδους κόντρα, την οποία μάλιστα αγνοούμε. Και λογικό να σκεφτείς κάτι τέτοιο, όταν από το πουθενά μαθαίνεις μια τόσο σημαντική πληροφορία.

Ωστόσο για να σε καθησυχάσουμε, θα σου πούμε πως Kate και Ευγενία τα πάνε μια χαρά και ο λόγος για τον οποίο η Δούκισσα του Cambridge ενδεχομένως να μην σταθεί στο πλευρό του συζύγου της σε αυτόν το γάμο είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που φαντάζεσαι ή υποθέτεις.

Διάβασε ακόμη: Δεν φαντάζεσαι ποια παράδοση έσπασε η Kate Middleton τον πρώτο χρόνο του γάμου της!

Όπως ήδη γνωρίζεις η αδερφή της Kate Middleton, Pippa, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, με τον σύζυγό της James Matthews. Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή αδερφή της Kate, θα φέρει στον κόσμο το παιδί της τον Οκτώβρη του 2018. Και τον ίδιο μήνα στις 12, παντρεύεται η πριγκίπισσα Ευγενία. Σύμφωνα με το Closer λοιπόν, ενδεχομένως η Kate να αναγκαστεί να διαλέξει την παρουσία της, ανάμεσα σε δύο πολύ σημαντικά events.

Στο γάμο της Ευγενίας και στη γέννηση του πρώτου παιδιού της Pippa. Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να μαντέψεις ποιο από τα δύο θα επιλέξει η Δούκισσα του Cambridge. Πάντως για να είμαστε ειλικρινής, κι εμείς αυτό ακριβώς θα επιλέγαμε στη θέση της.

Δες και αυτό: Η αλήθεια για την πρώην του πρίγκιπα Harry που καθόλου δεν θα αρέσει στη Meghan Markle