Τι κοινό έχει η κόρη της Kim Kardashian με τη Selena Gomez;

Τι κοινό έχει η κόρη της Kim Kardashian με τη Selena Gomez;

Για να δούμε πόσο παρατηρητική είσαι;

Πριν από περίπου ένα εικοσιτετράωρο η Kim Kardashian ανέβασε στο Instagram account της μία σειρά από φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Saint West, το οποίο είχε ως θέμα τον Ταρζάν και τη ζούγκλα. Ωστόσο αυτή είναι και η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία που ανεβάζει το ζευγάρι μετά από εννέα μήνες.

Την παράσταση, ωστόσο, δεν έκλεψε ο τριών ετών Saint που είχε γενέθλια αλλά η σχεδόν 6χρονη North και η 10 μηνών Chicago West που σε όλες τις φωτογραφίες δίνει κάτι ματιές στην αδερφή της, που δεν μπορείς να μη σχολιάσεις. Η North, όμως, εδώ έχει ένα κοινό με τη Selena Gomez και πάμε στοίχημα πως δεν είσαι αρκετά παρατηρητική και δεν το έχεις δει.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες η North Kardashian West φορά ακριβώς το ίδιο top και παντελόνι με αυτά που φορούσε η Selena Gomez στο video clip του Taki Taki με την Cardi B και τον Dj Snake.



Εντάξει, φυσικά και, η North το πήγε σε άλλο level με τις κινήσεις και τις πόζες της. Στις περισσότερες λήψεις της μας θύμισε έντονα τη μαμά της Kim Kardashian, ενώ η Chicago την κοιτούσε με ένα ύφος τύπου «Ε North γίνεσαι κάπως υπερβολική με αυτές τις κινήσεις».

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Αυτό που συνέβη στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry είναι άκρως τρομακτικό