Αυτό που συνέβη στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry είναι άκρως τρομακτικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό που συνέβη στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry είναι άκρως τρομακτικό

Μάλλον δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ένα από τα ζευγάρια που αγαπάμε και λατρεύουμε...πολύ. Και μετά την αποκάλυψη πως ο William δεν ήθελε τη Meghan, τόσο πιο πολύ έχουμε χαρεί που αυτοί οι δύο κατέληξαν μαζί και είναι τόσο ευτυχισμένοι. Μας αρέσει να μαθαίνουμε νέα για το διάσημο royal ζεύγος και ανυπομονούμε να μάθουμε το φύλο και το όνομα του μωρού που περιμένουν.

Συνέβη όμως και κάτι, που ενώ αρχικά φαίνεται ωραίο σαν concept τελικά είναι πολύ τρομακτικό. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan έγιναν ζωντανά κέρινα ομοιώματα και αυτό ακούγεται –και φαίνεται- κάπως spooky. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε όταν λέμε ζωντανά κέρινα ομοιώματα.

Το μουσείο της Madame Tussauds στο Βερολίνο είχε την ιδέα των ζωντανών κέρινων ομοιωμάτων, που σημαίνει, πως δύο ηθοποιοί φορούν κέρινες μάσκες με το πρόσωπο των δύο royals και κινούνται μέσα στον χώρο παριστάνοντας το διάσημο ζευγάρι. Μάλιστα η κέρινη Meghan Markle έχει και φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ το ζευγάρι κινείται σε χριστουγεννιάτικα vibes και παριστάνουν πως είναι οι royals το πρωί των Χριστουγέννων.

Κι ενώ μοιάζει πολύ όμορφη ιδέα, τα σχόλια του κόσμου δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικά, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν στο twitter, πως όλο αυτό το concept ήταν αν μη τι άλλο πολύ τρομακτικό.

Εσύ τι πιστεύεις;


https://www.instagram.com/p/BrQZm2OAVMx

Διάβασε ακόμη: Η Meghan Markle έσπασε για μια ακόμα φορά το πρωτόκολλο και σίγουρα εκνεύρισε την Ελισάβετ