Μετά το γάμο τι; Η Miley Cyrus και η φήμες της εγκυμοσύνης της κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά το γάμο τι; Η Miley Cyrus και η φήμες της εγκυμοσύνης της κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Γιατί όλοι το πιστεύουν αυτό;

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth σόκαραν τους πάντες πριν από δύο μέρες, όταν κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού, που τους δείχνει να είναι ντυμένοι επίσημα και να κόβουν μαζί μια τούρτα, όπως γίνεται στους γάμους συνήθως. Επιπλέον σε μερικές φωτογραφίες αχνοφαίνονται και κάποια μπαλόνια που γράφουν Mr & Mrs.

Όπως καταλαβαίνεις, όλα τα στοιχεία οδηγούν σε μυστικό γάμο. Μπορεί να μην έχει κάνει δηλώσεις κανένας από τους δύο, όμως ο γάμος τους είναι πια κάτι παραπάνω από βέβαιος. Επιπλέον φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έγκυος και αυτό είναι μία ακόμη μεγάλη έκπληξη.

Οι κοντινοί φίλοι του ζευγαριού που δεν καλέστηκαν και δεν παρευρέθηκαν στο γάμο του ζευγαριού υποθέτουν πως για να συνέβη αυτός ο μυστικός και εσπευσμένος γάμος, μάλλον η Miley Cyrus είναι έγκυος. Οι συνεργάτες της στο Voice αναφέρουν, πως η τραγουδίστρια πάντα έλεγε πως θέλει έναν μικρό γάμο με κοντινούς και λίγους φίλους και συγγενείς και γι’ αυτό τους φαίνεται περίεργο αυτό το τόσο βιαστικό συμβάν.

Λες πράγματι να είναι έγκυος;

Διάβασε ακόμη: Είναι αλήθεια! Miley Cyrus & Liam Hemsworth παντρεύτηκαν και δεν υπάρχει αμφιβολία πια