Είναι αλήθεια! Miley Cyrus & Liam Hemsworth παντρεύτηκαν και δεν υπάρχει αμφιβολία πια

7 SHARES

Δες τις φωτογραφίες

Ζευγάρι από το 2009 είναι η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth και επιτέλους μετά από τόσους χωρισμούς και επανασυνδέσεις (τα βρήκαν ξανά κι επίσημα το 2016) παντρεύτηκαν. Όχι δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα και φυσικά έχουμε και στοιχεία που αποδεικνύουν τον γάμο αυτό. Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια τους παντρεύουμε σχεδόν κάθε Χριστούγεννα και καλοκαίρι, όμως αυτήν τη φορά ο γάμος αυτός συνέβη και είναι αληθινός.

Ο Conrad Carr ο surfer φίλος της 26χρονης τραγουδίστριας και του 28χρονου ηθοποιού ανέβασε ένα βίντεο και μια φωτογραφία του στο Instagram story του, το οποίο έδειχνε τον Liam και τη Miley να κρατούν ένα μαχαίρι μαζί έτοιμη να κόψουν μία τούρτα, ενώ και οι δύο ήταν αρκετά επίσημα ντυμένοι.

Στο βίντεο μάλιστα απαθανατιζόταν και τα δύο αδέρφια του ηθοποιού Chris και Luke Hemsworth, ενώ στο βάθος φαίνεται κι ένας στολισμός με μπαλόνια σε ροζ χρώμα που γράφουν Mr &Mrs. Φυσικά παρόντες είναι και οι δύο οικογένειες των stars και αυτό πιστεύουμε πως είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτόν τον γάμο. Και πολύ χαρήκαμε.

Είναι σίγουρα ένας γάμος της τελευταίας στιγμής που θα προσθέσουμε στην ανασκόπηση της χρονιάς.

Διάβασε ακόμη: Έγκυος η Miley Cyrus; Δες τις φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες

7 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ