Ο ξέφρενος χορός της Αθηνάς Οικονομάκου και το νέο της look που δεν παρατήρησες

Ο ξέφρενος χορός της Αθηνάς Οικονομάκου και το νέο της look που δεν παρατήρησες

Τα «έδωσε όλα»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν τις προηγούμενες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μέσα από το Instagram account της και το παιχνίδι με τις ερωτήσεις, μεταξύ άλλων μας αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο γιος της, αλλά και πότε περίπου θα βαφτιστεί. Μάθαμε πολλά πράγματα για εκείνη και τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μα αυτό που πάνω απ’ όλα συγκρατούμε, είναι πως ο Μάξιμος, είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο που της έκανε η ζωή.

Και αφού μάθαμε πώς πρόκειται να βαφτίσει τον γιο της, αλλά και πόσο λατρεύει τον σύζυγό της, ήρθε η ώρα δούμε και πως διασκεδάζει η ηθοποιός. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε έξω με τις φίλες της, πριν από κάποιους μήνες στην Τήνο, στο bachelor party που έκανε τα «έδωσε όλα».

Και αυτό έκανε και χθες το βράδυ που διασκέδασε με τις συνήθεις ύποπτες, Νικόλ Παναγιώτου, Νίκη Παλικαράκη, Εύη Πρέβενα, Κωνσταντίνα Βασιλείου κ.λ.π. Μπορεί από την χθεσινή έξοδο να έλειπε η φίλη της Βάσω Λασκαράκη, όμως η Αθηνά χόρεψε και για τις δυο, καλύπτοντας το κενό. Και όχι μόνο θαυμάσαμε τον ξέφρενο αν μη τι άλλο χορό της, είδαμε και το νέο look που υιοθέτησε, αφού όπως θα δεις κι εσύ στο βίντεο ξεκάθαρα, η Αθηνά έχει πλέον αφέλειες.

Και την αλήθεια μας θα σου την πούμε, πολύ μας αρέσει η νέα αλλαγή στα μαλλιά της. Είναι κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό που δεν είχαμε συνηθίσει σε εκείνη.

Δες το βίντεο παρακάτω και πες μας, πώς την προτιμάς εσύ;



Διάβασε ακόμη: Αυτό που θέλουν όλοι να μάθουν για τον Φίλιππο Μιχόπουλο! Η αποκάλυψη της Αθηνάς ξαφνιάζει