Ο Σασμός έγινε Λάμψη και το νέο spoiler για την τύχη της Μαρίνας ξεσήκωσε το Twitter/X

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Σασμός έγινε Λάμψη και το νέο spoiler για την τύχη της Μαρίνας ξεσήκωσε το Twitter/X

Το σενάριο που έφερε επικά σχόλια αναφέρεται στην απόγνωση της μαμάς της Αργυρώς στον Σασμό. Τι ακριβώς θα συμβεί; 

Ο Σασμός σε περίπου ένα μήνα θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους, αλλά το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατηθούν οι περισσότεροι τηλεθεατές μέχρι τη λήξη του, χωρίς να έχουν ήδη απογοητευτεί με όσα συμβαίνουν. Γιατί αυτά που θα γίνουν και θα αφορούν τη Μαρίνα έχουν ήδη διαρρεύσει ως spoiler και το κοινό εξέφρασε ήδη τη μεγάλη του απογοήτευση. Θα σου θυμίσουν όσα γίνουν, παλιές ελληνικές ταινίες και από το πρόσφατο παρελθόν τη θρυλική Λάμψη.

«Εσείς ποιος είστε;» Η αμνησία της Μαρίνας έφερε επικά σχόλια

Ο Σασμός έχει ευτυχήσει να έχει ένα σπουδαίο καστ. Έμπειροι αλλά και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί. Αυτό ήταν εξάλλου το μεγάλο ατού της σειράς από την πρώτη του χρονιά. Και είναι το μόνο στοιχείο που κρατά τη σειρά σε καλά επίπεδα τηλεθέασης, αν και έχει υποστεί μεγάλη πτώση τη φετινή σεζόν. Όχι αναίτια όμως.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάνει τη λάθος ανατροπή στον Σασμό και συλλαμβάνει τη Βασιλική

Η σειρά κατά κοινή παραδοχή έπρεπε να ρίξει τέλους από το περσινό καλοκαίρι. Αναζητούμε εδώ και αρκετούς μήνες το νόημα της φετινής χρονιάς που υποτίθεται θα έκλεινε τον κύκλο της βεντέτας και θα δικαίωνε εκείνους που έπρεπε να δικαιωθούν.

Οι παράλληλες ιστορίες που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες, απλά κερδίζουν χρόνο μέχρι το φινάλε και τίποτε περισσότερο. Για να δούμε αν Αστέρης και Αργυρώ και τυπικά κάνουν τον γάμο τους, ή αν ο Μαθιός παραδοθεί επιτέλους για τον φόνο του Στεφανή. Τα εμπόδια που δημιουργούνται μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το φινάλε, δυστυχώς δεν έχουν ενθουσιάσει το κοινό.

https://www.instagram.com/p/C6dXU34JeA3/

Ένα spoiler επίσης που από χθες το βράδυ κυκλοφόρησε ευρέως, έφερε επίσης μεγάλη αναστάτωση. Γιατί η σεναριακή εξέλιξη που θα έρθει, δεν είναι καθόλου ευρηματική. Την έχουμε συναντήσει πολλάκοις κατά το παρελθόν σε ελληνικές ταινίες και σε σίριαλ. Θυμάσαι που μία εποχή όλοι σχεδόν στη Λάμψη πάθαιναν αμνησία;

Αυτό συνέβη στον Σασμό μόνο με την περίπτωση του Αντώνη στο παρελθόν και θα συμβεί και με τη Μαρίνα. Η οποία αυτές τις μέρες είναι σε απόγνωση που δεν τιμωρεί κανείς τον δολοφόνο Μαθιό. Η κατάθλιψη είναι το επακόλουθο, γιατί ξαναθυμάται τι συνέβη με τον θάνατο του γιου της Πέτρου. Αν ο Μαθιός είχε μιλήσει τότε, τίποτε δεν θα είχε συμβεί.

Η Μαρίνα θα εξαφανιστεί, θα πάει μία μεγάλη βόλτα στη θάλασσα και θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Θα πέσει στη θάλασσα, αλλά τελευταία στιγμή ένα ζευγάρι τη σώζει. Όμως από το χτύπημα δεν θα θυμάται τίποτε πια. Αμνησία σαν και εκείνη που είχε πάθει ο Αντώνης. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες αναστατώνονται με τα νέα. Οι δε χρήστες του Twitter/X όχι απλά απογοητεύτηκαν με το spoiler αλλά θύμωσαν. Όχι απλά γιατί αγαπούν τον ρόλο της, αλλά γιατί δεν βρήκαν το σενάριο καθόλου εύστοχο.

Από ότι καταλάβαμε το σκεπτικό είναι να μείνει σε αφασία η Μαρίνα, να μη καταδώσει τον Μαθιό και να φτάσουμε λογικά μέχρι τη γέννηση της κόρης του. Να προλάβει να χαρεί μαζί με τη Βασιλική. Και μετά να παραδοθεί. Θα έχουμε φτάσει αισίως στον Ιούνιο. Βάλε και τις προετοιμασίες του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς, πέρασε ο χρόνος.