Έκλεψαν αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Harry με τη Meghan Markle (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Έκλεψαν αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του Harry με τη Meghan Markle (photos)

Συναγερμός στο παλάτι μετά από χακάρισμα που δέχτηκε ο royal φωτογράφος.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η εφημερίδα Sun έφερε στο φως μια απίστευτη κλοπή και διαρροή φωτογραφιών που έθεσε σε συναγερμό το Παλάτι.

Όπως αναφέρει η Βρετανική tabloid, δεκάδες φωτογραφίες από τον περσινό βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle έπεσαν στα χέρια χάκερς οι οποίοι τρύπωσαν στα αρχεία του διάσημου φωτογράφου Alexi Lubomirski.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, ο Alexi Lubomirski ήταν εκείνος που τράβηξε τόσο τις φωτογραφίες αρραβώνα της Meghan με τον Harry, όσο και τις φωτογραφίες γάμου του ζευγαριού στο Windsor στις 19 Μαΐου 2018.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπήρξε έλλειμμα ασφάλειας στο πρακτορείο του διάσημου φωτογράφου, με αποτέλεσμα πολλές αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου να βρουν δίοδο στο Instagram και το Twitter.

Στις αδημοσίευτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media, υπάρχει το χαρακτηριστικό σημάδι Preview πάνω στις εικόνες αλλά το Παλάτι κινήθηκε με τέτοια ακρίβεια και βιασύνη, που αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο μία φωτογραφία της Meghan με τον Harry που έχει διαρρεύσει από το υλικό του royal φωτογράφου.

Δες παρακάτω τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής