Χριστίνα Μπόμπα: Πήγε στην Αφρική με τους Μασάι που Ελληνικά κανείς τους δε μιλάει

Χριστίνα Μπόμπα: Πήγε στην Αφρική με τους Μασάι που Ελληνικά κανείς τους δε μιλάει

Το εξωτικό ταξίδι της Χριστίνας κι οι non-stop φωτογραφίες της

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα καμώματα της Χριστίνας Μπόμπα φτάνουν στα αυτιά μας. Άλλωστε, η ίδια η influencer φροντίζει να μας ενημερώνει συχνά πυκνά με αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη βρίσκεται στην Κένυα κι οι φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της δεν κάνουν τίποτα λιγότερο από το να δίνουν πόνο.

Κάτι η εξωτική ομορφιά της Αφρικής κάτι η Έλλη Κοκκίνου με τους Μασάι, τα δεδομένα ήταν αρκετά για να την κάνουν να βρεθεί στην Ήπειρο. Το πρώτο υλικό με τους ντόπιους ήταν μαγικό κι η αλήθεια είναι ότι ζηλέψαμε την όλη εμπειρία. Κι όταν συνεχίστηκε με τα ζώα, πιάσαμε λίγο τον εαυτό μας να φαντάζεσαι ότι είναι κάπου εκεί παρά δίπλα από την καμηλοπάρδαλη.

Οι αναρτήσεις, βέβαια, όχι απλά δε μειώθηκαν, αλλά συνεχίστηκαν σε αμείωτο βαθμό, έως και εντάθηκαν. Και σιγά-σιγά αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η αγαπημένη Χριστίνα θα μείνει μόνιμα εκεί να κάνει βόλτες με τα τζιπ, να καλημερίζει τους ελέφαντες και να παίρνει πρωινό με τις καμηλοπαρδάλεις. Τόσο υλικό από την Αφρικάνικη εξόρμησή της, ομολογουμένως, δεν περιμέναμε να δούμε.

Αν έχει στα σχέδιά της να αποκτήσει ένα σπίτι σε κάποιο παραδοσιακό αφρικάνικο χωριό δεν το γνωρίζουμε, αλλά το ενδιαφέρον μας είναι σίγουρα μεγάλο σχετικά με τι άλλο μας ετοιμάζει να δούμε μετά τις λέαινες και τα τσιτάχ που είδαμε χθες.

Μέχρι περισσότερες αναρτήσεις να μας χτυπήσουν την πόρτα και εκτός απροόπτου, δες το φωτογραφικό υλικό του μοναδικού ταξιδιού στην gallery που ακολουθεί.


https://www.instagram.com/p/B3EqUQdCZQP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading