Το αδημοσίευτο γράμμα της πριγκίπισσας Diana που δεν είχες δει ξανά μέχρι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το αδημοσίευτο γράμμα της πριγκίπισσας Diana που δεν είχες δει ξανά μέχρι σήμερα

Ένα παλιό γράμμα της πριγκίπισσας Diana ήρθε στο φως από το 1990, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει γίνει γνωστό για δύο λόγους: πρώτον γιατί μαρτυρά και αποκαλύπτει το πόσο πολύ ανυπομονούσαν ο Harry και ο William για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, και δεύτερον γιατί θα δημοπρατηθεί για τουλάχιστον 4 χιλιάδες δολάρια.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Harry και ο William ανυπομονούσαν για τις διακοπές τόσο, όσο και τα παιδιά που δεν ήταν μέλη κάποιας βασιλικής οικογένειας. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Diana, σε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό γράμμα που έγραψε στις 5 Δεκεμβρίου του 1990, με παραλήπτη την Ivy Woodward, μία φίλη που έκανε στο νοσοκομείο, όταν επισκεπτόταν τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος είχε σπάσει το χέρι του.

Ο πρίγκιπας William τότε ήταν 8 χρονών, και ο Harry μόλις έξι. «Τα αγόρια είναι ενθουσιασμένα με τις επικείμενες χριστουγεννιάτικες διακοπές, και ψάχνουν συνεχώς για κάποιο δέμα, το οποίο ίσως να έχει έρθει για εκείνους», έγραφε η Diana στην Ivy. Στο ίδιο γράμμα η Diana έγραφε και κάποιες συμβουλές στη φίλη της, η οποία φαινόταν να έχει κάποιες διαφωνίες με την γυναίκα του γιου της Jane.

Το γράμμα αυτό θα δημοπρατηθεί από το κέντρο δημοπρασιών Lawrences στο Bletchingley του Surrey σύμφωνα με το People, για περίπου 4χιλιάδες δολάρια. Η Kate και η Meghan, είναι επίσης λάτρεις των χειρόγραφων γραμμάτων, αφού ουκ ολίγες φορές έχουν αναφερθεί τα tabloids στα γράμματά τους.