Κανένας χωρισμός! Το ζευγάρι απέδειξε πως είναι ακόμα παντρεμένο και ευτυχισμένο (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Κανένας χωρισμός! Το ζευγάρι απέδειξε πως είναι ακόμα παντρεμένο και ευτυχισμένο (photos)

Η αγκαλιά που μας έπεισε για τον έρωτα

Πολλά είχαν ακουστεί για την πορεία του γάμου του διάσημου ζευγαριού, ειδικά μετά την νοσηλεία του ηθοποιού τον περασμένο Μάιο σε κλινική αποτοξίνωσης.

Άλλοι μιλούσαν για χωρισμό, άλλοι για κρίση στη σχέση μόλις δυόμιση χρόνια μετά τον γάμο τους, όμως οι δύο ηθοποιοί απέδειξαν πως όχι μόνο είναι μαζί αλλά πιο ερωτευμένοι από ποτέ.



Ο λόγος για τον Kit Harington, τον Jon Snow του Game of Thrones Και την σύζυγό του και ηθοποιό Rose Leslie που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι δεν δίστασε να αντάλλαξει μια τρυφερή αγκαλιά μπροστά στους παπαράτσι και ο 33χρονος γόης του Χόλιγουντ δεν πήρε τα μάτια του από την αγαπημένη του.

Ο Kit ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για Σφαίρα από ολόκληρο το Game of Thrones και γνωρίστηκε με την καλή του, την τηλεοπτική άγρια Ygritte όντας τηλεοπτικό ζευγάρι μαζί της. Και μπορεί ο έρωτας του ζευγαριού στο GoT να έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, όμως όπως θα δεις παρακάτω, στην πραγματική ζωή, η αγάπη έχει νικήσει.