Ο Enrique Iglesias μας δείχνει για πρώτη φορά την μικρή του κόρη (video)

Ο Enrique Iglesias μας δείχνει για πρώτη φορά την μικρή του κόρη (video)

Η μικρή είναι σκέτη γλύκα!

Ο Enrique Iglesias είναι από τους καλλιτέχνες που δύσκολα μοιράζονται στιγμές από την προσωπική τους ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο διάσημος τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του, Anna Kournikova, προτιμούν να βιώνουν ιδιωτικά τις μοναδικές στιγμές της οικογενειακής ευτυχίας του.

Μάλλον, όμως, το βίντεο που θα δεις παρακάτω έκανε τον Enrique να «λιώσει» με τη δύο μηνών κορούλα του και θέλησε οπωσδήποτε να το μοιραστεί με τους 15.2 εκατομμύρια followers του. Η μικρή Mary- όπως θα δεις- βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά της, οι δυο τους κρατιούνται από τα χέρια και αρχίζουν ξαφνικά να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού «We are young» τρελαίνοντας πραγματικά το Instagram.

https://www.instagram.com/p/B-nQJueBLaX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δύο μηνών κορούλα του Enrique Iglesias με τα υπέροχα γαλανά μάτια μάλλον ξετρέλανε τους ακολούθους του μπαμπά της μιας και τα likes ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια, ενώ και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

Η Mary είναι το τρίτο παιδί του Enrique Iglesias και της Anna Kournikova, γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2020 και την ανακοίνωση είχε κάνει ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από ένα post στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πόσα κιλά είναι. Και ο αριθμός δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι