Omg, τι πόδια! Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που μας ξεσήκωσε στην καραντίνα

Omg, τι πόδια! Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που μας ξεσήκωσε στην καραντίνα

Βλέπεις αυτό που βλέπουμε;

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz, αλλά κι ένα μοντέλο που θαυμάζουμε πολύ. Ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία και όπως βλέπεις είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα στην Ελλάδα. Το κορμί της είναι άψογο, έχοντας κάνει και δύο παιδάκια, και οι φωτογραφίες της στο Instagram μιλούν από μόνες τους.

Την έχουμε δει με μαγιό, τη έχουμε δει με μίνι φορέματα, και η αντίδρασή μας πάντα ίδια, μένουμε με το στόμα ανοιχτό και αναρωτιόμαστε ξανά και ξανά πως καταφέρνει να διατηρεί έτσι το κορμί της, ειδικά μετά από δύο εγκυμοσύνες.

Μία φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ημέρες στο account της στο Instagram, στάθηκε αφορμή για να πούμε την ατάκα: «τι ποδάρες είναι αυτές». Και μπορεί να ακούγεται too much, όμως πως αλλιώς να περιγράψεις την φωτογραφία αυτή; Με τι λόγια; Πώς να βρεις τις κατάλληλες λέξεις;

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με μαύρο ψηλόμεσο σορτς, γαλάζιο πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες και τα πόδια της πιάνουν όλη την οθόνη μας. Είναι κορμάρα και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη που χρειάζεσαι για να πειστείς.