Η Teigen έδειξε πόσο δύσκολα γίνεται το τεστ κορονοϊού και αποκάλυψε το χειρουργείο που θα κάνει

Η Teigen έδειξε πόσο δύσκολα γίνεται το τεστ κορονοϊού και αποκάλυψε το χειρουργείο που θα κάνει

Κι όμως δέχτηκε σκληρή κριτική

Η Chrissy Teigen, η σύζυγος του John Legend αποφάσισε να δείξει στο προφίλ της στο Instagram πώς ακριβώς γίνεται το τεστ για τον κορονοϊό.

Μέσα από ένα σκληρό βίντεο, η Teigen έδειξε την ακριβή διαδικασία και δέχτηκε σφοδρή κριτική από τον κόσμο που θεώρησε πως οι εικόνες είναι σκληρές και θα αποθαρρύνουν άτομα που θα το ήθελαν να εξεταστούν.
Η Teigen έσπευσε να πει πως βρήκε την διαδικασία πανεύκολη, πως γελούσε σε όλη τη διάρκειά της ενώ συνέχισε κάνοντας μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

«Στο Los Angeles η εξέταση για τον covid 19 γίνεται δωρεάν και εγώ θα κάνω χειρουργείο οπότε έπρεπε να κάνω το τεστ, λυπάμαι αν σας προσέβαλα», έγραψε η Chrissy στο Twitter.

Λίγο αργότερα, η Teigen που έχει φτάσει να της απαντήσει μέχρι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε Tweet της, αποκάλυψε την αλήθεια για το τεστ και το χειρουργείο που ετοιμάζεται να κάνει:

Η 34χρονη έγραψε χαρακτηριστικά:



«Δημοσίευσα από το βίντεο στο Twitter γιατί θα χειρουργηθώ, πολλοί είναι αρκετά περίεργοι οποότε θα το πω, θα βγάλω την σιλικόνη από το στήθος μου, ήταν καλά αυτά τα χρόνια αλλά αυτό έχει τελειώσει, θέλω να κουμπώνω τα φορέματά μου με ευκολία.
Μην ανησυχείτε για μένα, είναι όλα καλά, θα εξακολουθώ να έχω στήθος, αλλά θα είναι μόνο λίπος, που αυτό θα έπρεπε να είναι εξαρχής, ένα μαγικό σακουλάκι λίπους».
Η Teigen είχε παραδεχτεί πριν μερικούς μήνες πως ήθελε να αφαιρέσει τη σιλικόνη, μιας και η πρώτη επέμβαση που είχε κάνει όταν ήταν μόλις 20 ετών θα έπρεπε να επαναλαμβάνεται κάθε δέκα χρόνια.

Τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: