Κανένα διαζύγιο! Το ζευγάρι ηθοποιών έκανε κοινή εμφάνιση αλλά να τι σχολιάστηκε

Πατούλια Κατερίνα
Κανένα διαζύγιο! Το ζευγάρι ηθοποιών έκανε κοινή εμφάνιση αλλά να τι σχολιάστηκε

Τι κι αν τους ήθελαν χωρισμένους

Δύο χρόνια γάμου γιόρτασαν πρόσφατα οι δύο ηθοποιοί και οι αλήθεια είναι πως ούτε γιορτή είδαμε, ούτε και κάποια εμφάνιση είχαμε μέχρι χθες.

Οι φήμες για τις δυσκολίες που περνάει το ζευγάρι έδιναν και έπαιρναν και κάποιοι είχαν βιαστεί να μιλήσουν και για διαζύγιο.

Φαίνεται όμως πως οι 33χρονοι ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στην καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών σε αρκετά νεαρή ηλικία είναι ακόμα μαζί και πολύ αγαπημένοι.

Μιλάμε φυσικά για τον Kit Harington του Game of Thrones και την άγριά του Rose Leslie που έκαναν μια σπάνια βόλτα με τον σκύλο τους στο Λονδίνο.

Και δεν είναι κάποια αγκαλιά του ζευγαριού ή κάποιο φιλί που έγινε viral, μιας και ήταν μια κίνηση του πάλαι ποτέ τηλεοπτικού Jon Snow που έγινε viral για τους λάθος λόγους.

Ο Κit, που λες, φορούσε ένα στενό παντελόνι, το οποίο τον πίεζε στην μικρή του περιοχή και ο ανελέητος φακός των παπαράτσι τον εντόπισε να σταματά την βόλτα και να προσπαθεί να τοποθετεί καλύτερα το εσώρουχό του και όχι μόνο.

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.



Πάντως, όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, ο Kit φαίνεται να έχει επιστρέψει στον παλιό καλό του προσεγμένο εαυτό, τον οποίο είχε χάσει πέρσι, αμέσως μετά το GoT οπότε και βρέθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης.