Η Salma Hayek ποζάρει με κόκκινο μαγιό και είναι απλά κορμάρα

Η Salma Hayek ποζάρει με κόκκινο μαγιό και είναι απλά κορμάρα

Μα δες το σώμα της

Η Salma Hayek είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του Hollywood και όχι μόνο. Εκτός από γοητευτική είναι και κορμάρα και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείς να αμφισβητήσεις. Στο σημείο βέβαια αυτό ίσως πρέπει να σου αναφέρουμε πως είναι και 54 ετών, πράγμα που κάνει ακόμη πιο «σοκαριστικό» το γεγονός πως το κορμί της είναι απλά αψεγάδιαστο. Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τη Monica Bellucci είναι από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς και από αυτές που θεωρούμε πραγματικά «γυναικάρα».

Η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της στην παγκόσμια ημέρα άντρα μια φωτογραφία προς τιμήν του εδώ και 11 χρόνια συζύγου της François-Henri Pinault, όπου ήταν μαζί με την 13χρονη κόρη τους μέσα στην πισίνα, συνοδεύοντας τη φωτό της με ένα τρυφερό και γεμάτο αγάπη caption. «Ποτέ στα μεγαλύτερα όνειρά μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μοιραστώ τη ζωή μου με έναν τόσο υπέροχο και εξαιρετικό άντρα. Είσαι η δύναμή μας, είσαι η έμπνευσή μας, είσαι το σπίτι μας».

Ωστόσο πέρα από το όλο ρομαντικό της υπόθεσης δεν θα γινόταν να μην παρατηρήσουμε και να μη σχολιάσουμε το κορμί της Salma Hayek μέσα στο κόκκινο μαγιό της. Η ηθοποιός ήταν ανεβασμένη επάνω στους ώμους του συζύγου της και παρά το γεγονός πως είναι καθισμένη το κορμί της είναι απλά με μια λέξη εξαιρετικό.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τη φωτό και θα καταλάβεις.