Η μαμά Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και οι fans της είπαν «επιτέλους»

Πατούλια Κατερίνα
Η μαμά Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και οι fans της είπαν «επιτέλους»

Η βασίλισσα Φουρέιρα επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision και ένα εύρημα από την πρόβα προκάλεσε αναστάτωση στους fans.

Οι πρόβες της Ελένης Φουρέιρα για το act που θα κάνει στη φετινή Eurovision και συγκεκριμένα στον Ά ημιτελικό σήμερα το βράδυ (7/5/2024) συνεχίζονται και η queen που πήρε τη δεύτερη θέση το 2019 με την Κύπρο και το Fuego επιστρέφει με το ίδιο τραγούδι για να ξετρελάνει τους eurofans.

Το «ευχαριστώ» της Φουρέιρα στην μαμά της, η ομοιότητα με τις αδερφές της και ο περήφανος Μποτία

Η Φουρέιρα στη Σουηδία

https://www.instagram.com/reel/C6mOGxgNgVT/

Η τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη στη Σουηδία, συνεχίζει τις πρόβες της και στη σκηνή και έχει συναντήσει από κοντά τόσο την Σήλια Καψή, την εκπρόσωπο της Κύπρου φέτος, όσο και τη Μαρίνα Σάττι.

https://www.instagram.com/reel/C6k6uYpt3hA/

Ήταν μάλιστα ένα εύρημα στο χορευτικό της Ελένης που έχει αναστατώσει τους fans

Σύμφωνα με το Tik Tok, η μαμά Ελένη όπως της αποκαλούν, στη διάρκεια της χορογραφίας για το act που θα κάνει επί σκηνής, φέρεται να βγάζει κόκκινα μαντήλια, ενώ έχουμε ήδη δει από τις πρόβες πως λευκά μαντήλια έχει και στη δική της χορογραφία η Μαρίνα Σάττι, η εκπόσωπος της Ελλάδας φέτος στη Eurovision.

mantilia.jpg

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, στο act θα συμμετέχουν η Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το «SloMo» το 2022 αλλά και ο Eric Saade που διαγωνίστηκε με το «Popular» για τη Σουηδία το 2011. Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018.

Εκτός από τη διαγωνιστική συμμετοχή της το 2018 αυτή είναι η τρίτη φορά της Φουρέιρα σε Eurovision μιας και την είδαμε και το 2019 στο Ισραήλ, όταν συμμετείχε σε act με τίτλο «Οι θρύλοι της Eurovision», παρουσιάζοντας το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.