GNTM τελικός: Οι αντιδράσεις των παικτών στη νίκη του Ηρακλή ήταν οι αναμενόμενες

GNTM τελικός: Οι αντιδράσεις των παικτών στη νίκη του Ηρακλή ήταν οι αναμενόμενες

Ακόμη ένα GNTM ολοκληρώθηκε

Τα τρία τελευταία χρόνια τέτοιες μέρες πάντα έχουμε μια αδιόρατη θλίψη, μια στεναχώρια, και αυτό οφείλεται πάντα σε ένα μόνο συμβάν. Όχι δεν φταίει που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ούτε όλο αυτό το εορταστικό κλίμα. Φταίει που μετά τον τελικό του Greece’s Next Top Model πρέπει να περιμένουμε εννέα μήνες για να ξεκινήσει το επόμενο. Είναι το αγαπημένο μας σου το έχουμε πει, η ένοχη απόλαυσή μας, άρα είναι και λογικό να στεναχωριόμαστε που δεν θα έχουμε κάτι να χαζεύουμε από εδώ και στο εξής.

Ακόμη ένας τελικός GNTM ολοκληρώθηκε εχθές με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Το reality μοντέλων που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχαμε γι΄αυτό με τη συμμετοχή αγοριών, ολοκληρώθηκε και ανέδειξε νικητή τον παίκτη που ξεχώρισε από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ ήταν το αγόρι αυτό που στις οντισιόν ξεσήκωσε όλο το φιλοθεάμων κοινό, στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα όλοι έψαχναν να βρουν το Instagram account του. Θα είναι ψέματα και άδικο αν σου πούμε πως δεν το άξιζε. Μπορεί να αποχώρησε μια φορά μέσα στο παιχνίδι, όμως αυτή ήταν ακριβώς και η στιγμή που τον έκανε πιο δυνατό. Μπορεί να ήμασταν #teamEdward και έπειτα #teamΠαρασκευή, όμως ο Ηρακλής μας έβαλε τα γυαλιά.

Ο τίτλος του GNTM 3 αλλά και όλα τα έπαθλα του άξιζαν 100% και δεν μπορούμε παρά να τον συγχαρούμε. Το highlight της βραδιάς βέβαια ήταν πως δεν έπεσε το σύστημα και για πρώτη φορά καταφέραμε να ψηφίσουμε τον αγαπημένο μας παίκτη. Οι πρώην συμπαίκτες αλλά και καλοί φίλοι του Ηρακλή υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τη νίκη του στο GNTM και παρακάτω θα δεις τις αντιδράσεις του στο άκουσμα της είδησης του νικητή.



Μεταξύ μας τώρα κι εμείς έτσι ακριβώς θα χαιρόμασταν, αν είχαμε ζήσει τόσο έντονες και όμορφες στιγμές μέσα σε ένα σπίτι με άλλα 19 άτομα.