Επανασύνδεση για Kim Kardashian και Kanye West

Επανασύνδεση για Kim Kardashian και Kanye West

Το θαύμα των Χριστουγέννων!

Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγεται πως η σχέση της Kim Kardashian και του Kanye West δεν περνά και την καλύτερη φάση της. Η Kim και ο Kanye είναι ένα ζευγάρι που έχει περάσει πολλά. Πριν από μερικούς μήνες ήταν που ο διάσημος ράπερ άρχισε να κατηγορεί τη σύζυγό του και την οικογένειά της, ισχυριζόμενος ότι ήθελαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο. Απειλούσε, παράλληλα, να αποκαλύψει μυστικά τους αν έκαναν κάτι στο οποίο εκείνος δε συμφωνούσε.

Πριν από μερικές ημέρες πηγή ανέφερε στο Αμερικανικό People πως οι σχέσεις τους είναι σε τόσο κακό σημείο που πλέον οι δυο τους είναι σαν να ζουν ξεχωριστές ζωές. «Η Kim έχει δουλειά και πρότζεκτ που είναι σημαντικά για εκείνη και ο Kanye έχει τα δικά του. Οι ζωές τους δεν ταιριάζουν πολύ», ανέφερε η πηγή.

Ωστόσο τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που ενώνει όλο τον κόσμο. Και κάπως έτσι ένωσε ξανά τον Kanye και την Kim Kardashian. Το «ζευγάρι» θα γιορτάσει τις διακοπές μαζί παρά το γεγονός ότι ζούσαν «ξεχωριστές ζωές» μέχρι πρόσφατα. Δεν είναι μυστικό ότι αυτό το ζευγάρι δέχθηκε κάποια πλήγματα στη σχέση του, αλλά φαίνεται ότι αφήνουν τα προβλήματα στην άκρη για να εστιάσουν στο να δώσουν στα τέσσερα παιδιά τους (North, Saint, Chicago, Psalm) μια ευχάριστη περίοδο διακοπών.

Πηγή από το περιβάλλον της reality star είπε στο Ε! News: «Θα περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων με την οικογένεια που θα έχουν μία σεμνή και ταπεινή συνάντηση. Δεν θα είναι σαν τα χρόνια του παρελθόντος, αλλά θα κάνουν κάτι σαν οικογένεια και όλοι θα είναι μαζί».

Αν και δεν μπορεί να είναι το εμβληματικό πάρτι της παραμονής των Χριστουγέννων (το οποίο ακυρώθηκε λόγω του εξαιρετικά μεταδοτικού κορονοϊού), η οικογένεια Kardashian-Jenner είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσει καθώς σκοπεύουν να πάνε κάπου πιο ζεστά - πιθανώς στο σπίτι της οικογένειας στο Palm Springs, στην Καλιφόρνια.