Kim - Kanye: Οι νέες πληροφορίες για τη σχέση τους δεν είναι καθόλου καλές

Kim - Kanye: Οι νέες πληροφορίες για τη σχέση τους δεν είναι καθόλου καλές

Η σχέση του ζευγαριού φαίνεται να έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα μετά το ξέσπασμα του ράπερ.

Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Μερικοί το βίωσαν πιο έντονα, άλλοι σε λίγο καλύτερη φάση, όμως, το αποτέλεσμα ήταν ίδιο. Όσον αφορά στα νέα της showbiz, επίσης ακούστηκαν πολλά. Δεν ήταν λίγες οι οικογένειες, για τις οποίες διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους. Ας θυμηθούμε την οικογένεια Kardashian.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West είναι ένα ζευγάρι που έχει περάσει πολλά. Πριν από μερικούς μήνες ήταν που ο διάσημος ράπερ άρχισε να κατηγορεί τη σύζυγό του και την οικογένειά της, ισχυριζόμενος ότι ήθελαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο. Απειλούσε, παράλληλα, να αποκαλύψει μυστικά τους αν έκαναν κάτι στο οποίο εκείνος δε συμφωνούσε.

Λίγο μετά, η Kim έκανε μία ανάρτηση αποκαλύπτοντας ότι πίσω από όλο του το ξέσπασμα βρίσκεται η διπολική του διαταραχή, καθώς επίσης και τη μάχη της μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση. Ακριβώς λόγω αυτών, όμως, από τότε που ηρέμησαν δημόσια τα πράγματα, άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες περί χωρισμού, με πρόσφατες πληροφορίες να θέλουν τη σταρ εξαντλημένη.




Πηγή, τώρα, αναφέρει στο Αμερικανικό People οι σχέσεις τους είναι σε τόσο κακό σημείο που πλέον οι δυο τους είναι σαν να ζουν ξεχωριστές ζωές.

«Η Kim έχει δουλειά και πρότζεκτ που είναι σημαντικά για εκείνη και ο Kanye έχει τα δικά του. Οι ζωές τους δεν ταιριάζουν πολύ»

«Η Kim δείχνει χαρούμενη. Είναι επικεντρωμένη στη δουλειά και τους σκοπούς της»