Η πρώην του Harry παντρεύτηκε εν μέσω lockdown και δήλωσε πως ήταν όλα τέλεια

Η πρώην του Harry παντρεύτηκε εν μέσω lockdown και δήλωσε πως ήταν όλα τέλεια

Ακόμη ένας γάμος για το 2020

Τι και αν έχουν απομείνει ακόμη έξι ημέρες για να φύγει από κοντά μας το 2020. Μέχρι και σε αυτές τις τελευταίες ημέρες οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και εμείς απλά τρίβουμε τα μάτια μας και απορούμε για το τι άλλο θα γίνει. Και έγινε λοιπόν κάτι ακόμη. Η πρώην του πρίγκιπα Harry παντρεύτηκε εν μέσω κορονοϊού και αυτή ήταν από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής της.

Ο λόγος για την Cressida Bonas, η οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Harry Wentworth Stanley κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Κάναμε γάμο μέσα στο lockdown. Μια εκκλησιαστική υπηρεσία 30 ατόμων, κοινωνικά απομακρυσμένη, οργανώθηκε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες», έγραψε η Cressida σε ένα άρθρο για το The Spectator. «Οι περιορισμοί σήμαιναν όχι ύμνους, ούτε πνευστά και ούτε μιλώντας πολύ δυνατά. Μια απογοήτευση για μια μουσική οικογένεια. Όχι αυτό που είχαμε προβλέψει, αλλά μια πιο οικεία και ξεχωριστή μέρα από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ατελής αλλά τέλεια - μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Η Cressida αποκάλυψε ότι το νυφικό της ήταν αυτό που φορούσε σε ένα μουσικό βίντεο. «Τέσσερις μέρες πριν από τη μεγάλη μέρα, πηγαίνω πάνω-κάτω στην Oxford Street και ψάχνω νυφικό. Δεν βρήκα τίποτα, θυμήθηκα ένα παλιό φόρεμα Whistles που φορούσα κάποτε για ένα μουσικό βίντεο του James Arthur. Πήγα σπίτι και βρήκα το σκονισμένο φόρεμα στο πίσω μέρος της ντουλάπας μου. Μετά από λίγο σιδέρωμα, φαινόταν καλό σαν καινούργιο».

Η Cressida μίλησε για τον γάμο της και είπε πως ήθελε να είναι μια αξέχαστη μέρα παρά τους περιορισμούς από την πανδημία.

«Θα μιλούσαμε για το πάρτι, τη λίστα επισκεπτών, την τούρτα, τις προσδοκίες των ανθρώπων, πώς θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να είναι. Έχοντας ένα μικρό μέρος της οικογένειας του Harry και της δικής μου στην εκκλησία το έκανε απλά ξεχωριστό», είπε. «Μετά την τελετή άλλαξα τα τακούνια με τα αθλητικά μου και φύγαμε καβαλώντας τα άλογα. Στην αρχή το άλογό μου με κοίταξε νευρικά. Δεν φαινόταν να του αρέσει το φόρεμά μου. Με γεμάτες καρδιές κατευθυνθήκαμε προς τη μελλοντική μας ζωή».