Η πρώην του Harry παντρεύτηκε & αυτή είναι η πιο ωραία φωτό του γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώην του Harry παντρεύτηκε & αυτή είναι η πιο ωραία φωτό του γάμου

Στα χνάρια της Βεατρίκης

Προτού ο πρίγκιπας Harry γνωρίσει τη Meghan Markle και την ερωτευτεί κεραυνοβόλα, ήταν το άτακτο αγόρι του παλατιού. Ο γόης της βασιλικής οικογένειας που δεν ήταν ικανοποιημένος με ένα μόνο θηλυκό δίπλα του. Πέρασαν πολλές γυναίκες από τη ζωή του μέχρι να φτάσει στη Meghan και μία από αυτές ήταν η Cressida Bonas. Η 31χρονη έβγαινε επί τρία συναπτά έτη με τον πρίγκιπα (έως το 2014), όμως ποτέ η σχέση τους δεν οδήγησε σε κάτι περισσότερο. Κι ενώ η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να «συνέλθει» από το buzz που έχει δημιουργήσει η κυκλοφορία της βιογραφίας των Harry-Meghan, η πρώην σύντροφός του παντρεύτηκε.

Η Cressida Bonas βάδισε στα χνάρια της πριγκίπισσας Βεατρίκης και παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της Harry Wentworth Stanley τον κτηματομεσίτη γιος της Μαρκησίας του Milford Haven, στο αποκλειστικό Cowdray Park, στο Midhurst, στο West Sussex. Η μυστική ανταλλαγή όρκων έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που περιβάλλουν τον βασιλικό πρώην σύντροφο της Cressida, και τη σύζυγό του Meghan Markle, καθώς και τη δημοσίευση της εκρηκτικής βιογραφίας τους, Finding Freedom, η οποία μεγαλώνει το χάσμα τους με τη βασιλική οικογένεια.

Ένας φίλος της νύφης και του γαμπρού είπε στη MailOnline ότι η Cressida ήθελε να παντρευτεί ιδιωτικά, επειδή γνώριζε ότι ο πρίγκιπας Harry ήταν στις ειδήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της εκρηκτικής βιογραφίας και ήθελε να αποφύγει να είναι στο προσκήνιο. Οι «πολύ διαφορετικές» προσεγγίσεις στη δημοσιότητα προκάλεσαν εικασίες από βασιλικούς fans για το πώς θα ήταν η ζωή αν ο Harry είχε παντρευτεί την Cressida.

Ο πρίγκιπας Harry και η Cressida χώρισαν το 2014, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή η Cressida είχε κουραστεί από τον έλεγχο που υπήρχε με τη γνωριμία με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις και κοινωνικοποιείται σε παρόμοιους κύκλους, με την πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία τους σύστησε, μεταξύ των στενότερων φίλων της Cressida. Μάλιστα, αν θυμάσαι η Cressida είχε πάει στον γάμο του Harry το 2018.

Ο γάμος της Cressida και του Harry είχε μόνο 30 καλεσμένους λόγω των περιορισμών του Covid και σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ένας πάρα πολύ όμορφος γάμος. Εμάς πάντως αυτό που μας άρεσε περισσότερο ήταν που το ζευγάρι στο τέλος έφυγε με δύο άλογα.



DPG Network