Hilary Duff: Έγινε μαμά για τρίτη φορά και δε φαντάζεσαι πώς επέλεξε να γεννήσει (photo)

Hilary Duff: Έγινε μαμά για τρίτη φορά και δε φαντάζεσαι πώς επέλεξε να γεννήσει (photo)

Baby boom για την τραγουδίστρια!

Η Hilary Duff είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που με τα hits της μας κρατά συντροφιά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι, όμως, μόνο επαγγελματίας. Είναι και μια αφοσιωμένη σύζυγος του Matthew Koma με τον οποίο έγιναν γονείς για δεύτερη φορά στις 24 Μαρτίου.

Η star έχει έναν 9χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Mike Comrie και μια 3χρονη κόρη με τον τωρινό σύζυγό της, Matthew Koma. Χθες, λοιπόν, ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού (τρίτο παιδί για τη Hilary Duff) με τη νέα μανούλα και όλη την οικογένεια να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο τοκετός, όμως, δεν ήταν κλασικός φυσιολογικός, ούτε το κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή, όπως μπορεί να φαντάζεσαι και όπως γίνεται συνήθως. Η Hilary Duff επέλεξε έναν άλλο, εναλλακτικό τρόπο για να φέρει στον κόσμο το τρίτο της μωράκι. Συγκεκριμένα, η star θέλησε να γεννήσει μέσα στο νερό έχοντας στο πλάι της τόσο τον σύζυγό της, Matthew Koma, όσο και τα άλλα δύο παιδιά της.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που θα δεις στην παρακάτω gallery και την οποία μοιράστηκε η τραγουδίστρια, φαίνεται σύσσωμη η οικογένεια να είναι πλάι στη νέα μαμά, η οποία κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι της, που πήρε το όνομα Mae James Bair. So cute και συγκινητική στιγμή. Κάνε scroll και θα συμφωνήσεις μαζί μας!