Δες το νέο υπέροχο σπίτι της Chrissy Teigen και του John Legend στο Λος Άντζελες

Sabine Camhi
Δες το νέο υπέροχο σπίτι της Chrissy Teigen και του John Legend στο Λος Άντζελες

To σπίτι όπου θα στεγάσουν την ευτυχία τους!

Η Chrissy Teigen και ο John Legend άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους.

Την Τετάρτη, το ζευγάρι έκανε ένα Instagram Live, στο οποίο η Teigen, 35 ετών, έδειξε στους θαυμαστές πώς να μαγειρέψουν μια σούπα κόκκινης φακής, μια συνταγή από το βιβλίο μαγειρικής της, με τίτλο Cravings. Περιμένοντας μερικά λαχανικά να ζεσταθούν, ο Legend, 42 ετών, πήρε την κάμερα και έδειξε στο κοινό το εσωτερικό της έπαυλής τους στο Beverly Hills.


https://www.instagram.com/p/COyABsYHgBH

«Αυτό είναι το σαλόνι» είπε ο τραγουδιστής ενώ έδειχνε τον 2χρονο γιο του Miles να βλέπει τηλεόραση από τον μεγάλο, αναπαυτικό, λευκό καναπέ τους. Το δωμάτιο περιλάμβανε μια ροζ πολυθρόνα γυάλινες απλίκες και ένα έπιπλο της τηλεόρασης από την Ταϊλάνδη.

Αφού έδειξε τον άδειο κήπο τους, τον οποίο ο Legend είπε πως ανακαινίζουν, το ζευγάρι έδωσε στους θαυμαστές του μια πιο κοντινή ματιά σε ένα δέντρο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του σπιτιού τους. Σύμφωνα με το ζευγάρι, έβαλαν το δέντρο αυτό, το οποίο η Teigen αποκαλεί «το δέντρο της ζωής», μέσα στο σπίτι τους για να τιμήσουν τον γιο τους Jack, τον οποίο έχασαν πριν ακόμα γεννηθεί.

«Το αφιερώσαμε στο μωρό Jack και είναι πραγματικά όμορφο. Μας ενέπνευσε το σπίτι της φίλης μας Kelly Wearstler, η οποία έχει ένα δέντρο στο κέντρο του σπιτιού της, και σκεφτήκαμε ότι θα είναι ωραίο να έχουμε ένα εδώ». Το καθιστικό τριγύρω από το δέντρο είναι διακοσμημένο με πουλιά και λουλούδια.

Η Teigen μίλησε πρόσφατα για το δέντρο, λέγοντας ότι είναι ένας τρόπος για τα παιδιά της Miles και Luna, να δημιουργήσουν αναμνήσεις με τον αδερφό τους.

«Ο λόγος που ήθελα αυτό το δέντρο μέσα στο σπίτι είναι για να έχουμε την στάχτη του Jack στο χώμα, ώστε να είναι μαζί μας όλη την ώρα και να μεγαλώσει μέσα από τα όμορφα φύλλα αυτού του δέντρου», είπε η Teigen.

Οι δύο έδειξαν στην συνέχεια την όμορφα διακοσμημένη τραπεζαρία τους. «Λατρεύω αυτόν τον statement πολυέλαιο. Λατρεύω τα πάντα σε αυτήν την τραπεζαρία».

Τελείωσαν το Instagram Live τους δείχνοντας ένα ακόμη καθιστικό με έναν άνετο καναπέ, πουφ, και μια μεγάλη τηλεόραση. «Είναι λίγο ακατάστατο γιατί κάνουμε πολλά πράγματα εδώ», είπε ο Legend.

Δες τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.