To look της Σάττι στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision ενθουσίασε τους fans που είδαν vibes νικήτριας

Γεωργία Βλαχοπούλου
To look της Σάττι στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision ενθουσίασε τους fans που είδαν vibes νικήτριας

Με denim σύνολο η Μαρίνα Σάττι, με denim σύνολο και η Σίλια Καψή, η συμμετοχή της Κύπρου.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει η εβδομάδα της Eurovision, με τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό το Σάββατο 11 Μαΐου και η Μαρίνα Σάττι συνεχίσει να προκαλεί τις θετικές εντυπώσεις των Eurofans.

Η Μαρίνα Σάττι παραδέχτηκε τη λάθος απόφαση στην 2η πρόβα της και καθησύχασε τους fans της

Λίγο πριν την τελική ευθεία λοιπόν, σειρά είχε το τιρκουάζ - ναι όχι κόκκινο - χαλί της Eurovision, που συνήθως είναι ένα event στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν ακόμα πιο αισθητή την παρουσία τους και γιατί όχι να κερδίσουν «έξτρα πόντους» από τους fans μέσα από τα outfits που θα επιλέξουν.

Το look της Μαρίνας Σάττι στο τιρκουάζ χαλί

Η Μαρίνα Σάττι λοιπόν, επέλεξε ένα total denim σετ σε λευκό χρώμα με γαλάζιες λεπτομέρειες, αποτελούμενο από ένα strapless τοπ και μια φούστα που από την μπροστινή μεριά ήταν midi, ενώ από την πίσω ιδιαίτερα mini.

Φυσικά εντύπωση έκαναν τα φουτουριστικά κρόσσια στα πλάγια της φούστας αλλά και του τοπ, κάτι που όμως ταίριαζε απόλυτα με το στυλ της Μαρίνας Σάττι. To look ολοκλήρωσαν οι μεταλλικές ασημί γόβες της, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, επέλεξε ένα wet χτένισμα με μακιγιάζ σε natural τόνους.

https://www.instagram.com/reel/C6l6wbNtmAw/

Όπως ανέφερε και η ίδια στη μικρή συνέντευξη που έδωσε πριν περπατήσει στο τιρκουάζ χαλί, οι χορευτές της φορούσαν Dante και το δικό της φόρεμα ήταν από Y/Project.

Μπαίνοντας μάλιστα, στο site του brand είδαμε πως αυτό το σετ είναι από την καλοκαιρινή συλλογή τους. Αν και δεν το βρήκαμε στη σελίδα του Y/Project επειδή ενδεχομένως δεν είναι ακόμα εκεί διαθέσιμο, σε άλλα site που έχει διατεθεί οι τιμές είναι για το τοπ στα 840 ευρώ περίπου, ενώ για τη φούστα στα 700.

Οι fans του διαγωνισμού αλλά και της Μαρίνας Σάττι ενθουσιάστηκαν με αυτή την επιλογή και πολλοί μίλησαν για winning vibes, δηλαδή για «αέρα νικήτριας».

Και η Σίλια Καψή με total denim outfit

Η χρονιά ανήκει στα denim outfits κι έτσι και η Σίλια Καψή με τους χορευτές της έκαναν μια total denim εμφάνιση επιλέγοντας μια πιο σκούρα μπλε απόχρωση τζιν.

https://www.instagram.com/p/C6mIZP3trk7/

Ο λόγος που δεν ενθουσίασε το «τιρκουάζ χαλί»

Αν εξαιρέσουμε πάντως την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι που ικανοποίησε τους fans της ελληνικής συμμετοχής, οι eurofans δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου από το φετινό τιρκουάζ χαλί, καθώς δεν είδαμε να υπάρχει πουθενά κοινό να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους και να κάνει τον συνήθη «χαμό», οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ λίγοι, δεν υπήρχε κάποιο άλλο happening και οι συνεντεύξεις που έδωσαν οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ μικρές και χωρίς κανένα νόημα.

Δεδομένου ότι αυτό το event «κηρύσσει» την έναρξη της εβδομάδας της Eurovision,η απογοήτευση του κοινού ήταν απόλυτα δικαιολογημένη.