H Dua Lipa... δαμάζει τον ταύρο στο music video του «Love Again»!

Sabine Camhi
H Dua Lipa... δαμάζει τον ταύρο στο music video του «Love Again»!

Αιχμαλώτισε τους θεατές με τις κινήσεις της (και είναι κούκλα, για να πούμε την αλήθεια)! 

Η Dua Lipa μας άφησε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας το μουσικό της βίντεο για το hit τραγούδι «Love Again», το οποίο κυκλοφόρησε στην 4 Ιουνίου.

Στο μουσικό βίντεο, η τραγουδίστρια δαμάζει με γοητεία το μηχανικό ταύρο, και χορεύει ένα είδος αμερικανικού χορού στον οποίο τέσσερα ζευγάρια χορεύουν αντικριστά.

Sexy style!

Η βρετανίδα pop star φόρεσε ένα ζεβρέ σουτιέν, ένα τζιν σορτσάκι, ένα μαύρο δερμάτινο γιλέκο, και ένα καουμπόικο καπέλο και μπότες. Το βίντεο κλιπ έδειξε την παρέα της να ιππεύει αόρατα άλογα και να προσπαθεί να παγιδέψει με λάσο ένα τεράστιο αυγό που επιπλέει...



Έδειξε επίσης την Dua και τους χορευτές της με μακιγιάζ κλόουν. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να κοροϊδεύει τους στίχους, «Με έκανες να ερωτευτώ ξανά», υπονοώντας ότι το να ερωτεύεσαι με την γνώση ότι η σχέση μπορεί να τελειώσει άσχημα είναι αστείο...

«Έμαθα την χορογραφία σε 45 λεπτά, συνεχίσαμε να προσθέτουμε ρούχα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, όμως τα καταφέραμε», εξηγεί.

Να θυμίσουμε πως το άλμπουμ της με τίτλο Future Nostalgia κέρδισε Grammy νωρίτερα φέτος!

Η εμφάνιση της Dua Lipa στα Grammys 2021 ήταν ίσως το ενδυματολογικό highlight της βραδιάς

Το βίντεο κλιπ έρχεται μια μέρα αφότου η 25χρονη έγραψε στο Instagram Story της, και ανοίχτηκε σχετικά με το bullying που αντιμετώπισε.

«Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ μου, και είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις απίστευτες ευκαιρίες, τους καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα, όλα τα απίστευτα μαθήματα που έμαθα, την περιοδεία που έκανα για περίπου τρία χρόνια, το bullying που αντιμετώπισα στο διαδίκτυο που με έκανε να θέλω να χορέψω και να γίνω καλύτερη, οπότε σας ευχαριστώ πολύ», είπε στους θαυμαστές της. Συνέχισε: «Για όλα τα καλά και τα κακά, που με βοήθησαν να μεγαλώσω. Είμαι για πάντα ευγνώμων και είμαι ενθουσιασμένη να δείτε αυτά που έρχονται».