Η εμφάνιση της Dua Lipa στα Grammys 2021 ήταν ίσως το ενδυματολογικό highlight της βραδιάς

Sabine Camhi
Η εμφάνιση της Dua Lipa στα Grammys 2021 ήταν ίσως το ενδυματολογικό highlight της βραδιάς

Η Dua Lipa κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά στην 63η τελετή απονομής των βραβείων Grammy!

Η 63η τελετή απονομής των βραβείων Grammy έγινε χθες στο Los Angeles και συγκεκριμένα στο Staple Center με παρουσιαστή τον Trevor Noah. Ακόμα και στη σκιά της πανδημίας, υπήρχαν πολλές εμφανίσεις που κέρδισαν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.

dua 2

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς, ανήκει στη Dua Lipa. Η 25χρονη τραγουδίστρια ήταν υποψήφια για 6 βραβεία Grammy (κέρδισε αυτό για το Best Pop Vocal Album) και έβαλε ένα φόρεμά με την υπογραφή του οίκου Versace που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Η Αγγλίδα cover star της Vogue, με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο, συνεργάστηκε με τον ιταλικό οίκο μόδας για να δημιουργήσει δύο custom-made looks υψηλής ραπτικής. Μπορεί να γύρισε σπίτι της μόνο με ένα βραβείο, αλλά η Dua ήταν αναμφισβήτητα η πιο καλοντυμένη της χθεσινής βραδιάς.

Η εμφάνιση της Lipa στο κόκκινο χαλί των Grammys ήταν εμπνευσμένη από την Aurora Borealis, σύμφωνα με το brand. Η τραγουδίστρια πόζαρε με BVLGARI κοσμήματα και ένα λαμπερό, διάφανο φόρεμα με μοτίβο πεταλούδας από τον οίκο Versace, το οποίο ήταν καλυμμένο εξ ολοκλήρου από κρύσταλλα Swarovski. Η πανέμορφη Dua δήλωσε στην συνέχεια: «Οι πεταλούδες είχαν συμβολισμό για μένα φέτος και είχαν μάλιστα ιδιαίτερη σημασία και για τον οίκο Versace».

Στην σκήνη, είδαμε την Dua με τρία διαφορετικά looks. Στην αρχή την είδαμε να φορά μια εντυπωσιακή φούξια τουαλέτα και στη συνέχεια ένα αστραφτερό μπλέιζερ το οποίο έβγαλε για να μείνει τελικά στη σκηνή μόνο με τα εσώρουχά της. Επιπλέον, η Donatella έντυσε τις χορεύτριες της Dua με mini φορέματα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '60.



Δες επίσης: Πέντε τάσεις στα jeans για την άνοιξη του 2021 που αξίζουν την προσοχή σου