Μαίρη Συναντσάκη: Βρίσκεται στην Ιταλία και αυτό είναι το μόνο πράγμα που κάνει (photos)

Μαίρη Συναντσάκη: Βρίσκεται στην Ιταλία και αυτό είναι το μόνο πράγμα που κάνει (photos)

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της παρουσιάστριας στη Νάπολη.

Η Μαίρη Συνατσάκη περνά ανέμελα το καλοκαίρι της, ταξιδεύοντας σε διάφορους προορισμούς. Η παρουσιάστρια-influencer πραγματοποίησε ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος, θέλοντας να χαλαρώσει και να γευτεί τις νοστιμιές της Ιταλικής κουζίνας. Μπορεί η σχέση της με τον τραγουδιστή Ίαν Στρατή να οδεύει πολύ καλά ωστόσο όπως φαίνεται για την ώρα η Μαίρη ταξίδεψε solo στην γειτονική χώρα.

Συνατσάκη- Στρατής: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους (photos)

Το ταξίδι της Μαίρης στη Νάπολη και το πρώτο πράγμα που έκανε εκεί

Στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη. Η 36χρονη παρουσιάστρια-influencer απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές της και είπε να κάνει ένα σοβαρό food tasting. Η Μαίρη δοκίμασε την γνήσια Ιταλική pizza, ένα λαχταριστό calzone και λίγο αργότερα περπάτησε στους δρόμους της πόλης.

«Ειλικρινά δεν βγήκε ούτε μια φωτογραφία που να μην έχω το ύφος «έλα εδώ ναπολιτάνικο ζυμαράκι με σάλτσα και πεκορίνο να αναμετρηθούμε». Οπότε ανεβάζω αυτήν που είναι ένα τσικ πιο κολακευτική από τις υπόλοιπες στις οποίες είμαι σαν κανονικός κρίπουκλας υδατανθράκων. Συν κάποιες ακόμη από τις ελάχιστες πρώτες ώρες στη Νάπολη! Βίβα Ρένα» έγραψε η παρουσιάστρια κάτω από το post.

https://www.instagram.com/p/CSudHBpLEam/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @mairiboo

Η σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο YFSF και πρόσφατα αποφάσισαν να μην κρύβονται πια, πραγματοποιώντας κοινή εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος και στην παράσταση Πάμε γι’ άλλα του Τάκη Ζαχαράτου. Ίαν και Μαίρη έκατσαν μαζί, έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι και δεν ανησυχούσαν καθόλου για τα βλέμματα του κόσμου.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την εξόρμηση της Μαίρης Συνατσάκη στα στενά της Νάπολης.