Συνατσάκη- Στρατής: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους (photos)

Συνατσάκη- Στρατής: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους (photos)

Ίαν- Mairiboo: Είναι μαζί και δεν το κρύβουν.

Ο έρωτας δεν κρύβεται πια! Μόλις σήμερα κυκλοφόρησαν και επίσημα οι πρώτες φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη και το Ίαν Στρατή.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δεν είχαν απαντήσει στις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι από την άνοιξη κιόλας και όταν ο Ίαν ήταν παίκτης του Your Face Sounds Familiar All Star, τη στιγμή που η Μαίρη δεν έχανε επεισόδιο από το σόου μεταμφιέσεων.

Τελικά, τα δύο νέα παιδιά αποφάσισαν να μην κρύβονται και να μην κρύβουν και τον έρωτά τους και έκαναν κοινή εμφάνιση μαζί στο Θέατρο Άλσος και στην παράσταση Πάμε γι’ άλλα του Τάκη Ζαχαράτου στην οποία συμμετέχει και η Άντζελα Δημητρίου.

Ίαν και Μαίρη έκατσαν μαζί, έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι και δεν ανησυχούσαν καθόλου για τα βλέμματα του κόσμου.

Το χρονικό της σχέσης:

Η κοινή εμφάνιση στα παρασκήνια του Your Face:



Το πρωινό του ΑΝΤ1 είχε εντοπίσει τα δύο παιδιά μαζί στα παρασκήνια του ριάλιτι μεταμφιέσεων.

Ο γάτος τους πρόδωσε:



Όλα άρχισαν με την εμφάνσιη του γάτου του Ίαν στα stories της Μαίρης.



Λίγο αργότερα είχαν εντοπιστεί και οι κοινές πόζες από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όπου υπήρξε μια περίεργη αγκαλιά μετάξύ τους, όταν ακόμα Μαίρη και Ίαν δεν είχαν μπει στο στόχαστρο των μίντια.



Η 36χρονη Μαίρη είχε πάντως απαντήσει και στην ερώτηση περί διαφοράς ηλικίας (η ίδια είναι επτά χρόνια μεγαλύτερη από τον Ίαν) πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας στις σχέσεις της, κίνηση ύποπτη μιας και ο Ίαν είναι 29 ετών!

Δες τις υπόλοιπες κοινές πόζες στην παρακάτω gallery.