Ο Justin Bieber έτοιμος να γίνει πατέρας - Η απρόσμενη δήλωση για το 2021

Ιωάννα Τζανή
Ο Justin Bieber έτοιμος να γίνει πατέρας - Η απρόσμενη δήλωση για το 2021

Ο Justin Bieber θέλει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Hailey Baldwin και το αποκαλύπτει δημόσια!

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Our World», ο Bieber δηλώνει ξεκάθαρα στη σύζυγό του, Hailey Baldwin, ότι είναι έτοιμος να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

«Η πρόθεσή μου για το 2021 είναι να συνεχίσω να βάζω στόχους και να το διασκεδάζω την ώρα που τους πραγματοποιώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βάζω πάνω απ' όλα την οικογένειά μου και ελπίζω να κάνουμε ένα παιδάκι», δήλωσε ο 27χρονος pop star στην 24χρονη, το πρωί της Πρωτοχρονιάς του 2020, λίγο πριν τη συναυλία του.

«Το 2021;», τον ρώτησε με απορία το μοντέλο, με τον Bieber να της διευκρινίζει ότι θέλει να αρχίσουν τις προσπάθειες στα τέλη του 2021.



Η ανάρτηση του Justin Bieber που μας μπέρδεψε

Οι Biebers έχουν αναφερθεί ξανά στην πιθανότητα απόκτησης ενός παιδιού, όταν μια δημοσίευση που έκανε τον Ιούλιο ο τραγουδιστής στο Instagram, μας μπέρδεψε και μας έκανε να πιστέψουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει ήδη το πρώτο του παιδί.

Έγκυος η Hailey Bieber; Το αινιγματικό post του Justin

«Μαμά και μπαμπάς», έγραψε ο Justin Bieber κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία του με την Hailey Baldwin, με εκείνη να του προτείνει σε σχόλιό της να... επεξεργαστεί τη λεζάντα για λόγους σαφήνειας.

«Νομίζω ότι θα πρέπει ίσως να αλλάξεις αυτή τη λεζάντα σε "σκυλομαμά και σκυλομπαμπάς" προτού κάποιος μπερδευτεί», έγραψε, αν και η «ζημιά» είχε ήδη γίνει.


https://www.instagram.com/p/CRhBHlnHpTx

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, πυροδότησε επίσης φήμες περί εγκυμοσύνης τον Απρίλιο του 2019, όταν ο Bieber δημοσίευσε μια φωτογραφία της Hailey Baldwin σε γυναικολογικό ιατρείο. Ωστόσο, λίγο αργότερα αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Cover photo: @justinbieber