Έγκυος η Hailey Bieber; Το αινιγματικό post του Justin

Έγκυος η Hailey Bieber; Το αινιγματικό post του Justin

Η ανάρτηση του τραγουδιστή που έκανε όλους τους fans του να πιστεύουν ότι σύντομα θα γίνει μπαμπάς.

Είναι σύνηθες να βλέπουμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι και σχεδόν αμέσως να σκεφτόμαστε πότε θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Όταν έχουμε να κάνουμε με celebrities, μάλιστα, οι φήμες για πιθανές εγκυμοσύνες πάνε κι έρχονται.

Ακριβώς αυτό έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές με τους Hailey και Justin Bieber. Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι έχει αφήσει ένα μυστήριο γύρω από μια πιθανή εγκυμοσύνη της Hailey Bieber και να που τώρα συνέβη πάλι αυτό.

Justin Bieber και Hailey κάνουν διακοπές στην Ελλάδα-Οι πρώτες τους photos

Έγκυος η Hailey;

Μία μέρα νωρίτερα ο Justin Bieber δημοσίευσε στο Instagram account του μία φωτογραφία με τη σύζυγό του και το caption αιφνιδίασε όλους τους fans του.

«Mom and dad», (aka μαμά και μπαμπάς) έγραψε ο Justin κάνοντας όλους να πιστέψουν ότι η Hailey Bieber είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/CRhBHlnHpTx

Αμέσως, το μοντέλο έσπευσε να διαψεύσει τη λεζάντα σχολιάζοντας με χιούμορ: «Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις το caption και να γράψεις Dog Mom and Dad πριν μπερδευτούν όλοι».

Το μπέρδεμα, βέβαια, είχε ήδη γίνει μιας και πολλοί followers έσπευσαν να ρωτήσουν τον Justin και τη Hailey αν περιμένουν μωρό. «Έρχεται ο πελαργός;», «Τι; Μαμά και μπαμπάς;», «Τι; Έρχεται μωρό; Μεγαλώνει η οικογένεια Bieber!», «Omg. Ονειρεύτηκα ότι η Hailey είναι έγκυος πριν μερικές μέρες», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από το post του Justin Bieber.

Υπήρξαν, πάντως, κι εκείνοι οι οποίοι αμφέβαλλαν εξ αρχής. «Αμφιβάλλω. Η Hailey έχει πολλά να κάνει ακόμα στην καριέρα της, ενώ ο Justin έχει μια περιοδεία στα σκαριά», «η ίδια έχει πει ότι ακόμα δεν θέλει να κάνει παιδί», σχολίασαν άλλοι followers.

Κι ενώ κανένας από τους δύο δεν έδωσε σαφή απάντηση για το τι συμβαίνει τελικά, η Hailey Bieber έσπευσε να δημοσιεύσει στο Instagram της μερικές φωτογραφίες στις οποίες με καμάρι έδειχνε την επίπεδη κοιλιά της.

Ο γάμος Hailey-Justin

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Justin και η Hailey Bieber ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο -παρουσία λιγοστών φίλων και συγγενών- στο ξενοδοχείο Montage Palmetto Bluff στη Νότια Καρολίνα.



Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν- μεταξύ άλλων- ο μπαμπάς της Hailey, Stephen Baldwin, ο θείος της, Billy Baldwin, οι Kendall Jenner, Kyle Massey και Joan Smalls καθώς και ο μάνατζερ του Justin, Scooter Braun.