Ο Τάσος Ξιαρχό το' σκασε από το νοσοκομείο - Τι συνέβη

Ο Τάσος Ξιαρχό το' σκασε από το νοσοκομείο - Τι συνέβη

Οι τελευταίες εξελίξεις και όλο το χρονικό με το bullying που άσκησε ο χορογράφος.

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από τον χορογράφο, Τάσο Ξιαρχό, μετά το bullying που άσκησε σε κοπέλα για τα κιλά της.

Τα νεότερα θέλουν τον Τάσο Ξιαρχό να έχει αποδράσει από το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και είχε μεταφερθεί με εντολή εισαγγελέα για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής με μια ανάρτηση στο Tik Tok

Το χρονικό του περιστατικού και η απόδραση από το νοσοκομείο

Από το βράδυ της Κυριακής (31/10) όλοι μιλούν για τον Τάσο Ξιαρχό και το bullying που άσκησε σε κοπέλα για τα κιλά της.

Ειδικότερα, ο χορογράφος βρισκόταν με φίλη του σε κατάστημα εστίασης, ενώ σε διπλανό τραπέζι καθόταν την ίδια ώρα μία κοπέλα, η 30χρονη Μαίρη, η οποία φορούσε μπλούζα με ρίγες.

Ο Τάσος Ξιαρχό τη βιντεοσκόπησε σχολιάζοντας και κάνοντας πλάκα στα social media για τα κιλά της και για το γεγονός ότι φορούσε ριγέ μπλούζα. Αμέσως, το video έγινε viral με τα tweets να δείχνουν την οργή του κόσμου απέναντι στη συμπεριφορά του χορογράφου.

Ο 29χρονος ζήτησε συγγνώμη, όμως μετά από όλα όσα έγιναν εξαφανίστηκε και ενημέρωσε τη σύντροφό του ότι ήθελε να αυτοκτονήσει με τη χρήση χαπιών. Εκείνη, με τη σειρά της, κάλεσε την αστυνομία λέγοντας τους ότι συνέβη και ζητώντας να τον εντοπίσουν.

https://www.instagram.com/p/CVawO7JKu2G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς, ο Τάσος Ξιαρχό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο το βράδυ της Δευτέρας (1/11). Νωρίτερα, είχε δώσει σημάδια ζωής με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, στο οποίο καταφερόταν εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος της 30χρονης Μαίρης.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό χορογράφο να απέδρασε, αυτήν τη φορά από το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και είχε μεταφερθεί με εντολή εισαγγελέα για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Τάσος Ξιαρχό απέδρασε με την αστυνομία να τον αναζητά και πάλι. Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, σήμερα το απόγευμα, βρέθηκε στη Νίκαια και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αντιδράσεις των celebrities στις εξελίξεις με τον Τάσο Ξιαρχό

Ποικίλες ήταν και οι αντιδράσεις των Ελλήνων celebrities σε όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με το bullying που άσκησε ο Ξιαρχό στην 30χρονη κοπέλα.

Ενώ στο άκουσμα της είδησης του bullying ο Γιώργος Λιάγκας είχε καταδικάσει το περιστατικό και τον ίδιο τον Ξιαρχό, οι εξελίξεις με τη μεταφορά του στο νοσοκομείο τον έκαναν να δει τον ίδιο με άλλο μάτι.



«Να δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία για κάποιους ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας. Εδώ μιλάμε –χωρίς να είμαστε ειδικοί και επιστήμονες- ότι το παιδί έχει τρικυμία εν κρανίω. Δε μπορεί να τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα διότι κορόιδεψε και διαπόμπευσε μία κυρία με παραπάνω κιλά και να βγαίνει στη δεύτερη ανάρτησή του και να λέει ότι είναι παρουσιάστρια η Δανάη Μπάρκα που είναι χοντρή. Προφανώς το παιδί δεν μπορούμε να το κατηγορήσουμε πια, εγώ αλλάζω στρατηγική και στάση. Το παιδί θέλει βοήθεια, ψυχολογική ή ψυχιατρική… Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα από πίσω… Δεν πρέπει να τον σπρώξουμε κι άλλο πιο κάτω. Όταν τον κατηγορεί όλη η Ελλάδα ότι διαπόμπευσε μία γυναίκα λέγοντάς την χοντρή, δε μπορεί να βγαίνει μετά και να λέει για μία άλλη ότι είναι παχουλή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Δανάη Μπάρκα πήρε θέση και απάντησε στον Τάσο Ξιαρχό μετά τον σχολιασμό του ότι «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

https://www.instagram.com/p/CVxIWYkMgeH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια του MEGA ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία να της στείλουν ένα μήνυμα αγάπης μετά τον ρατσιστικό σχολιασμό του Ξιαρχό.

«Θέλω πολύ γρήγορα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία και σπατάλησαν έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου στείλουν μήνυμα και σε μένα και στο Πάμε Δανάη. Δεν είναι τίποτα δεδομένο. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο την αγάπη που πήρα εγώ το τελευταίο 24ωρο να την πάρουν διπλά. Τη σημερινή λοιπόν καλημέρα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει στενοχωρηθεί και έχει ρίξει δάκρυ επειδή τον κορόιδεψαν», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη».

Μπες στην gallery να δεις κι άλλες αντιδράσεις celebrities.