Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής με μια ανάρτηση στο Tik Tok

Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής με μια ανάρτηση στο Tik Tok

Ο χορογράφος δεν έχει βρεθεί ακόμη, ο πατέρας του αγωνιά.

Από το βράδυ της Κυριακής (31/10) το όνομα του Τάσου Ξιαρχό έχει γίνει trend σε όλες τις social media πλατφόρμες, εξαιτίας μιας κίνησης του να σχολιάσει στο Instagram δημόσια μια κοπέλα για τα κιλά της και για το γεγονός πως φορούσε ριγέ μπλούζα.

Το βίντεο του κατέβηκε, ζήτησε συγνώμη για ό,τι έγινε μα ήταν αργά, αφού στο Twitter το #ξιαρχο έγινε γρήγορα πρώτο trend ξεπερνώντας τα 26 χιλιάδες οργισμένα tweets.


https://www.instagram.com/tv/CVsxI9foMfm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εξαφάνιση του χορογράφου και η καταδίωξη στο Μενίδι

Μετά από όλα όσα συνέβησαν και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση του Τάσου Ξιαρχό, εκείνος εξαφανίστηκε αφού πρώτα είπε στη σύντροφό του πως ήθελε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Εκείνη με τη σειρά της κάλεσε την αστυνομία λέγοντας τους ότι συνέβη και ζητώντας να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος, μόλις τους είδε, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.



Η αγωνία του πατέρα του

Μαζί με τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στην περιοχή και αφού είχε γίνει και άρση του απορρήτου στο κινητό του, βρέθηκε και ο πατέρας του χορογράφου, ο οποίος έψαχνε μαζί τους αγωνιώντας για το παιδί του.

«Δε μιλάει, δε σηκώνει τα τηλέφωνα. Το τηλέφωνο μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον», ανέφερε στους δημοσιογράφους.

Μπάρκα, Χρηστίδου και Ζαρίφη απάντησαν με ρίγες στο βίντεο του Τάσου Ξιαρχό που προκάλεσε οργή

Ο χορογράφος έδωσε σημεία ζωής μέσω Tik Tok

Λίγο πριν τις 8 το απόγευμα ο γνωστός χορογράφος έδωσε σημεία ζωής, ανεβάζοντας ένα video στο Tik Tok, το οποίο κατέβασε σχεδόν αμέσως.

Στο βίντεο έγραφε για την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, ενώ κατέληγε σε ένα διόλου κολακευτικό σχόλιο για τη Δανάη Μπάρκα.

Αν και το βίντεο κατέβηκε σχεδόν αμέσως κάποιοι πρόλαβαν και έκαναν print screen το βίντεο, είτε ολόκληρο, είτε σε εικόνες, ανοίγοντας νέο κύκλο σχολίων στα social media και ειδικά στο Twitter.