Mad Clip: Ο παππούς του παίρνει θέση για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (video)

Ιωάννα Τζανή
Mad Clip: Ο παππούς του παίρνει θέση για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων (video)

«Ήταν εγκληματική ενέργεια», επιμένει να υποστηρίζει ο παππούς του Mad Clip.

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, που αποδεικνύουν ότι δεν ήταν μεθυσμένος και ούτε είχε κατανωλώσει ουσίες το βράδυ του δυστυχήματος, ο παππούς του τράπερ μίλησε στο «Πρωινό» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις.

«Είχε πιει δύο ποτήρια κρασί. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ήταν μεθυσμένος. Το παιδί ήταν καθαρό. Εγώ δήλωσα από την αρχή ότι ήταν εγκληματική ενέργεια. Αυτά με τα λάστιχα κλπ. είναι παραμύθια. Δεν ήταν κάποιος τυχαίος. Υπάρχουν και συμφέροντα», δήλωσε αρχικά ο παππούς του άτυχου μουσικού.


https://www.instagram.com/p/CS9aEieKxZL

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έλυσαν το μυστήριο θανάτου του Mad Clip - Δεν ήταν μεθυσμένος

«Δε βρέθηκαν τα χρήματα του Mad Clip» - Τα υπονοούμενα για την πρώην κοπέλα του

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο παππούς του Mad Clip ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα του εγγονού του δε βρέθηκαν ποτέ, ενώ αποκάλυψε ότι ο μοναδικός άνθρωπος που συνδιαχειριζόταν τα οικονομικά του ήταν η πρώην σύντροφός του, Αρετή.

Πλέον, όλη η οικογένειά του αναρωτιέται τι απέγινε η μεγάλη χρηματική περιουσία που είχε αποκτήσει ο διάσημος τράπερ όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, η οποία ακούγεται ότι κυμαινόταν μεταξύ 800.000 - 900.000 ευρώ.

«Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο, ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του. Κουμάντο έκανε ο ίδιος μαζί με την Αρετή, που την αγαπούσε και τη θεωρούσε γυναίκα του. Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων, αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή… Και το μαγαζί που έφτιαξε στον Πειραία, ο Παναγιώτης μού είπε ότι δε χάλασε από τα έτοιμα. Από αυτά που έβγαζε, χάλαγε. Κάπου στις 60.000 ευρώ του στοίχισε το μαγαζί. Στο σπίτι δεν άφηνε χρήματα. Δε βρέθηκαν τα χρήματα, δε βρέθηκε λογαριασμός σε τράπεζα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip.



Η μοιραία νύχτα που έμελλε να κοστίσει τη ζωή στον Mad Clip

Ήταν μόλις 34 ετών και στο pick της καριέρας του, όταν η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι... Η είδηση ότι ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή ύστερα από σφοδρή σύγκρουση με το πολυτελές όχημά του στη Βουλιαγμένη, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το αυτοκίνητο που είχε αποκτήσει μετά από τόσο κόπο και δουλειά και ήταν πολύ περήφανος γι' αυτό, ήταν εκείνο που του στοίχισε τη ζωή σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός - όπως και θα τον θυμούνται πάντα όσοι τον γνώριζαν - ο Mad Clip διασκέδαζε την 1η Σεπτεμβρίου 2021 στον γάμο δύο αγαπημένων φίλων του. Τίποτα δεν έδειχνε να τον προϊδεάζει για το κακό που θα συνέβαινε...



Επιστρέφοντας από το τραπέζι του γάμου, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα (2/11/21), το όχημά του προσέκρουσε με περίπου 135 χλμ. σε ένα δέντρο επί της παραλιακής, στο σημείο που βρίσκεται η εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στο σημείο επιχείρησαν 12 άτομα, για τουλάχιστον δύο ώρες, προκειμένου να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip.

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της πυροσβεστικής.


https://www.instagram.com/p/CMxDu35M80a

Η ταχύτητα που έτρεχε ο Mad Clip

Όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, ο Mad Clip εκείνο το βράδυ ήταν σε θέση να οδηγήσει, καθώς δεν είχε καταναλώσει περισσότερα από τρία ποτά. Ωστόσο, η ταχύτητα του αυτοκινήτου τη μοιραία ώρα ήταν αρκετά μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη. Ο τράπερ δεν είχε κρύψει ποτέ, εξάλλου, την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα.



«Η ταχύτητα εκτροπής φαίνεται να μην ήταν κατωτέρα των 134,135 χλμ/ώρα. Είναι μεγάλη ταχύτητα. Το όριο ήταν 50 χλμ. Η δε ταχύτητα πρόσκρουσης πάνω στον μεταλλικό ιστό ήταν γύρω στα 80, όσο και να σας φαίνεται παράξενο, 85 το πολύ. Έχουμε δε, τέτοιου είδους προσκρούσεις πάνω σε μεταλλικούς στύλους όπως ήταν αυτός ο φωτιστικός στύλος, να έχουμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65 χλμ», είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο, ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς.

Cover photo: @madclip