Μπορεί να χώρισαν, αλλά το lockdown έφερε ξανά τον Ben Stiller στην αγκαλιά της πρώην του!

Ιωάννα Τζανή
Μπορεί να χώρισαν, αλλά το lockdown έφερε ξανά τον Ben Stiller στην αγκαλιά της πρώην του!

Ben Stiller και Christine Taylor ξανά μαζί!

Μετά την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, ακόμα ένα αγαπημένο πρώην ζευγάρι του Hollywood αναζωπύρωσε τον έρωτά του, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό!

Ο λόγος για τον Ben Stiller και την Christine Taylor, που είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τους fans να τσιρίζουν από ενθουσιασμό!

40D6D5AD00000578 4546658 image a 143 1495838368418

Κι ύστερα ήρθε ο... χωρισμός! Το διάσημο ζευγάρι χώρισε έπειτα από 18 χρόνια γάμου

Την αποκάλυψη της επανασύνδεσης έκανε ο 56χρονος ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Esquire και εξηγώντας πώς ο κορονοϊός έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αναζωπύρωση της σχέσης τους.


https://www.instagram.com/p/CaVv4PNramE

Να 'ναι καλά το lockdown!

Οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά όταν ο Ben Stiller και η Christine Taylor αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερο ο ηθοποιός να επιστρέψει τις πρώτες ημέρες της πανδημίας στο σπίτι όπου μένει η 50χρονη μαζί με τα δύο παιδιά τους, καθώς θα ήταν ο μόνος τρόπος για να μπορεί να βλέπει την κόρη και τον γιο του κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Στη συνέχεια, όσο περνούσε ο καιρός, εξελίχθηκε η σχέση μας. Χωρίσαμε και τώρα είμαστε ξανά μαζί και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ήταν πραγματικά υπέροχο για όλους μας. Απροσδόκητο και ένα από τα πράγματα που προέκυψαν από την πανδημία», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η σχέση τους τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ben Stiller είπε: «Νομίζω ότι τρέφουμε αμοιβαίο σεβασμό για τους τρόπους με τους οποίους μοιάζουμε και τους τρόπους με τους οποίους διαφέρουμε. Και νομίζω όταν το αποδέχεσαι αυτό, μπορείς πραγματικά να εκτιμήσεις κάποιον περισσότερο επειδή δεν προσπαθείς να τον κάνεις να αλλάξει για σένα. Μόλις το αποδεχτείς, εξοικονομείς πολλή ενέργεια».



Ο χωρισμός και η αμοιβαία αγάπη

Ο Ben Stiller και η Christine Tylor έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τη 19χρονη Ella Olivia και τον 16χρονο Quinlin Dempsey.

Τον Μάιο του 2017, το ζευγάρι δημοσίευσε μια κοινή δήλωση στο αμερικανικό PEOPLE, ανακοινώνοντας τον χωρισμό του 17 χρόνια μετά την ανταλλαγή όρκων στο Kauai της Χαβάης.

«Με τρομερή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, και τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί ως ζευγάρι, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Προτεραιότητά μας θα συνεχίσουν να έιναι τα παιδιά μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε αφοσιωνένοι γονείς και καλοί φίλοι. Παρακαλούμε τα μέσα να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή», ανέφεραν ο Ben Stiller και η Christine Taylor στη δήλωση.


https://www.instagram.com/p/CaWMmmYOmM4

Αν και το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του, οι δύο ηθοποιοί συνέχισαν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν κοινές δημόσιες εμφάνισεις, παρακολουθώντας εκδηλώσεις όπου συμμετείχαν τα παιδιά τους, ενώ το 2018 εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας εξόδου για να δουν το μιούζικαλ Pretty Woman.

«Ήταν μια γλυκιά οικογενειακή βραδιά. Τα παιδιά έλαμπαν γιατί όλα λατρεύουν το θέατρο και ο Ben με την Christine έδειχναν ευτυχισμένοι μαζί, χαμογελώντας και γελώντας πιασμένοι χέρι χέρι, ειδικά στο διάλειμμα», αποκάλυψε τότε ένας θεατής που βρισκόταν εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχει η αντίδραση μιας γυναίκας όταν βλέπει τον Ben Stiller μέσα στο μετρό!

Απίστευτη ομοιότητα: Δείτε τον Ben Stiller μαζί με το δεκάχρονο γιο του!