Επανασύνδεση και συγκατοίκηση για Jason Momoa και Lisa Bonet λίγο μετά τον χωρισμό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Επανασύνδεση και συγκατοίκηση για Jason Momoa και Lisa Bonet λίγο μετά τον χωρισμό

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι αφού είναι ξανά μαζί μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα παιδιά του Jason Momoa και της Lisa Bonet αφού οι ηθοποιοί αποφάσισαν να ακυρώσουν το διαζύγιό τους, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε άτομο από το στενό τους περιβάλλον στο HollywoodLife.

Ο 42χρονος star του «Game of Thrones» και η 54χρονη ήταν ζευγάρι για 16 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά: τη 14χρονη Lola και τον 13χρονο Nakoa-Wolf. Πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ωστόσο όλα δείχνουν πως το μετάνιωσαν και δίνουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

momo

Ο Jason Momoa μόλις έγινε ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες

Jason Momoa και Lisa Bonet δίνουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους

«Ο Jason επέστρεψε στη Lisa πριν από περίπου δύο εβδομάδες και είναι ξανά μαζί. Αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στα πράγματα αντί να τα παρατήσουν γιατί έχουν επενδύσει πολύ ο ένας στον άλλον». Τα δύο έφηβα παιδιά του ζευγαριού είναι ενθουσιασμένα που οι γονείς τους έδωσαν άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στενός φίλος του Momoa.

Η γνωριμία τους και το διαζύγιο

https://www.instagram.com/p/Cab27lDLw7o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Momoa και η Bonet γνωρίστηκαν το 2005 και ο ηθοποιός την ερωτεύτηκε από τον ρόλο της στο στο «The Cosby Show». Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση και δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα.Εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο μεγάλος έρωτας αλλά αυτός δεν το έβαλε στα πόδια όπως, νομίζω, κάνουν πολλοί άντρες. Βασικά, με άρπαξε και με σήκωσε στον ώμο του, όπως στην εποχή των σπηλαίων!», συμπλήρωσε. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μυστικό γάμο το 2017 ωστόσο φέτος αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να είναι δύο αγαπημένοι γονείς.

Η κοινή ανακοίνωση που είχε δημοσίευσει το ζευγάρι πριν λίγο καιρό στο Instagram ανέφερε: «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας. Επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…».

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: