Ο Aquaman στο club των εργένηδων! Jason Momoa και Lisa Bonet μόλις χώρισαν

Ο Aquaman στο club των εργένηδων! Jason Momoa και Lisa Bonet μόλις χώρισαν

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου και 16 χρόνια σχέσης.

Aκόμη ένα ζευγάρι του Hollywood ανακοίνωσε τον χωρισμό του έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια συνύπαρξης. Ο λόγος για τον star του «Game of Thrones», Jason Momoa και τη σύζυγό του Lisa Bonet. Οι διάσημοι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά: τη 14χρονη Lola και τον 13χρονο Nakoa-Wolf, τα οποία παραμένουν η no1 προτεραιότητά τους.

Jason Momoa και Lisa Bonet μόλις χώρισαν

bonet momoa

Η κοινή ανακοίνωση που δημοσίευσε το πρώην ζευγάρι στο Instagram έγραφε «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας».

https://www.instagram.com/p/CYJujG5Mb61/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως πρόσθεσαν λίγο αργότερα, δεν προχωρούν σε αυτή την ανακοίνωση «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…».

anakoinwsi

Η γνωριμία τους

Ο Momoa και η Bonet γνωρίστηκαν το 2005 και ο ηθοποιός την ερωτεύτηκε από τον ρόλο της στο στο «The Cosby Show». Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση και δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα.Εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο μεγάλος έρωτας αλλά αυτός δεν το έβαλε στα πόδια όπως, νομίζω, κάνουν πολλοί άντρες. Βασικά, με άρπαξε και με σήκωσε στον ώμο του, όπως στην εποχή των σπηλαίων!», συμπλήρωσε. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μυστικό γάμο το 2017 ωστόσο φέτος αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να είναι δύο αγαπημένοι γονείς.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

amber heard aquaman2

Παρά την κατακραυγή του κοινού, η Amber Heard προετοιμάζεται για το Aquaman 2



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Game of Thrones: Το συγκινητικό reunion της Emilia Clarke και του Jason Momoa

Ο Jason Momoa μόλις έγινε ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες