Game of Thrones: Το συγκινητικό reunion της Emilia Clarke και του Jason Momoa

Νατάσσα Σχοινά
Game of Thrones: Το συγκινητικό reunion της Emilia Clarke και του Jason Momoa

Khaleesi και Drogo ξανά μαζί και οι φανς του GoT αναπολούν το επικό love story τους.

Έχουν περάσει πια δύο χρόνια από το φινάλε του Game of Thrones και για τους περισσότερους φανς είναι σαν να ήταν χτες. Έτσι, δεν μπορείς να πεις ότι είναι παράλογο που υπάρχει ένας ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα με το θέαμα της Emilia Clarke στην αγκαλιά του Jason Momoa.

Η τηλεοπτική Khaleesi ήταν η σύζυγος του Khal Drogo και μαζί έζησαν έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της σειράς παρά το τουλάχιστον ανορθόδοξο ξεκίνημά τους.



«Mετά το Game of Thrones η οικογένειά μου λιμοκτονούσε»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του star

Khalessi & Khal Drogo

«Είσαι το φεγγάρι της ζωής μου. Αυτό είναι αυτό που ξέρω. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρω. Και, αν είναι ένα όνειρο, θα σκοτώσω όποιον προσπαθήσει να με ξυπνήσει», της έλεγε και έκανε τους εκατομμύρια θαυμαστές -και ιδιαίτερα τις θαυμάστριες- να πείθονται όλο και περισσότερο για το ότι αυτοί οι δύο έπρεπε να είναι μαζί.

Επειδή, όμως, οι μεγάλοι έρωτες στο γυαλί δημιουργούν τις κατάλληλες προδιαγραφές για επικούς θανάτους που πονούν τους θεατές, ο Drogo πέθανε μετά το ξόρκι της μάγισσας, μίας γυναίκας που η αγαπημένη Μητέρα των Δράκων έφερε να τον γιατροπορεύσει νομίζοντας ότι θα τον κάνει καλά από ένα τραύμα μάχης.

Dany kills Drogo Fire and Blood

Η κατάληξη; Η Daenerys αναγκάστηκε να τον σκοτώσει για να μην τον αφήνει να ζει σε μία κωματώδη κατάσταση με καμία επαφή με το περιβάλλον αλλά και καμία ελπίδα να αναστραφεί η κατάσταση.

Εκεί μπήκε το τέλος της σχέσης τους και τα επεισόδια έπαψαν να τους δείχνουν μαζί.



#GoT: Η Emilia Clarke αποχαιρέτισε τη Daenerys Targaryen με τα πιο συγκινητικά λόγια

Emilia Clarke & Jason Momoa

Η Clarke με τον Momoa, όμως, μέσα από τη σειρά έγιναν φίλοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρουν ο ένας τον άλλον, ενώ, τώρα, είπαν να γιορτάσουν τα early birthday ενός από τους δημιουργούς της σειράς, του David Benioff (σ.σ. 25 Σεπτεμβρίου είναι τα γενέθλιά του).

Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τα τεράστια χαμόγελά τους για το reunion.

https://www.instagram.com/p/CSllDC7sLij

«Όταν ο ήλιος και τα αστέρια σου έρχονται στην πόλη σου, τσέκαρε ότι μπορεί ακόμη να κάνει bench press σε μία Khaleesi», έγραψε η Emilia στην ανάρτησή της.

Η Emilia Clarke αποκάλυψε το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετάνιωσε πολύ μετά το τέλος του GoT

https://www.instagram.com/p/CSmBzzPnfkD

«ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. Είσαι υπέροχη. Σε αγαπώ για πάντα. @emilia_clarke #smileyeyes. Χρόνια πολλά, Benioff, όμορφε, γεναιόδωρε badass λέοντας. Aloja J», έγραψε ο Momoa.