Fedez: Βγήκε από το νοσοκομείο ο σύζυγος της Chiara Ferragni- Το ευχαριστήριο post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Fedez: Βγήκε από το νοσοκομείο ο σύζυγος της Chiara Ferragni- Το ευχαριστήριο post

O Ιταλός ράπερ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ημέρα χαράς η σημερινή για την Chiara Ferragni και τον σύζυγό της, Fedez αφού ο διάσημος ράπερ επιστρέφει στο σπίτι και στα παιδιά του μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας. Πριν από 8 ημέρες η fashion influencer είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Vittoria, αναφέροντας ότι τα γιόρτασαν νωρίτερα μιας και ο 33χρονος έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να εγχειριστεί και να του αφαιρεθεί τμήμα του παγκρέατος όπου οι γιατροί εντόπισαν όγκο.

Ευτυχώς το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι ο Fedez μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Εμφανώς συγκινημένος μετά από όσα πέρασε, θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους θαυμαστές του για τα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Fedez- Το ευχαριστήριο μήνυμά του

https://www.instagram.com/p/CbxLmQAILIy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ευχαριστώ σε εσάς που κυριολεκτικά μου σώσατε τη ζωή, που με συνοδεύσατε και με φροντίσατε αυτές τις μέρες που δεν ήταν εύκολες αλλά που από την άλλη μου δώσατε πίσω μια νέα οπτική από την οποία θα αντιμετωπίσω τη ζωή. Ευχαριστώ τον καθηγητή Falconi και όλο το απίστευτο προσωπικό του. Ευχαριστώ όλες τις νοσοκόμες και τις νοσοκόμες στον θάλαμο.Και σας ευχαριστώ για τη μεγάλη ανθρωπιά και την υποστήριξη που μου δώσατε. Η αγάπη είναι το πιο ισχυρό φάρμακο. Επιστρέφω στο σπίτι, επιστρέφω στη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Fedez δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του όπως πάντα η σύζυγός του, Chiara Ferragni με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά και παραμένουν full ερωτευμένοι.

Chiara Ferragni: Το post που αποκάλυψε πώς πήγε το χειρουργείο του Fedez

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Fedez

https://www.instagram.com/p/CbfKR0aoL8B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν αντιμετωπίσεις έγκαιρα, δεν είναι καλό να παραμένουν μέσα στο σώμα σου. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο ακόμη. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες, που ήταν δίπλα μου αυτές τις δύσκολες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικής ενέργειας που εισέπραξα. Σας αγαπώ πολύ, Federico», είχε γράψει την περασμένη εβδομάδα στο Instagram ο ράπερ αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με όγκο στο πάγκρεας.

Πηγή κεντρικής: fedez



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Fedez μίλησε μέσα από το νοσοκομείο: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni αναπολεί τα Oscars- Οι glam εμφανίσεις με τον Fedez και η ευχή για το μέλλον