O Fedez μίλησε μέσα από το νοσοκομείο: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Chiara Ferragni

O Fedez μίλησε μέσα από το νοσοκομείο: Το σπάνιο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Chiara Ferragni

Ο σύζυγος της Chiarra Ferragni μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Fedez κοινοποίησε με δάκρυα στα μάτια μέσα από το Instagram ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει από τι πάσχει. Την Τετάρτη (23/3), μάλιστα, η Chiara Ferragni δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Vittoria, αναφέροντας ότι τα γιόρτασαν νωρίτερα μιας και ο αγαπημένος της έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο για κάποια επέμβαση.

Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός ράπερ με φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος και ευχαρίστησε τους fans του για τη μεγάλη στήριξη.

Chiara Ferragni: Το post που αποκάλυψε πώς πήγε το χειρουργείο του Fedez

Η αποκάλυψη του προβλήματος υγείας του Fedez

Με φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, το σημάδι της τομής στην κοιλιά του και την Chiara Ferragni να στέκεται στο πλευρό του και να του κρατά το χέρι αποφάσισε ο Fedez να αποκαλύψει ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα με το οποίο έχει έρθει αντιμέτωπος τον τελευταίο καιρό.


https://www.instagram.com/p/CbfKR0aoL8B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν αντιμετωπίσεις έγκαιρα, δεν είναι καλό να παραμένουν μέσα στο σώμα σου. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στο σπίτι και να είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο ακόμη. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες, που ήταν δίπλα μου αυτές τις δύσκολες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικής ενέργειας που εισέπραξα. Σας αγαπώ πολύ, Federico», έγραψε αποκαλύπτοντας στην ουσία ότι έπασχε από όγκο στο πάγκρεας.



Το τρυφερό μήνυμα της Chiara Ferragni

Σχεδόν ταυτόχρονα με τον Fedez, η Chiara Ferragni έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της.


https://www.instagram.com/p/CbfKWeaqxTe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τη Δευτέρα (21/3) το απόγευμα στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβόμασταν τα πάντα: τη διάγνωση, το χειρουργείο, την ανάρρωση, τη ζωή μας και το μέλλον της οικογένειάς μας. Το χειρουργείο την Τρίτη (22/3) πήγε καλά και τώρα αναρρώνει και ευτυχώς όλο αυτό θα είναι μια κακή ανάμνηση που μας έμαθε, για άλλη μια φορά, τη σημασία τού να διασκεδάζεις στο έπακρον τη ζωή κάθε μέρα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας έκανε να νιώσουμε την αγάπη του, άπλωσε το χέρι του κι έκανε μια προσευχή για εμάς. Μας έδωσε πολλή δύναμη», έγραψε η Chiara Ferragni ποζάροντας στο κρεβάτι του νοσοκομείου αγκαλιά με τον Fedez.


https://www.instagram.com/p/Cbfb7hyq_V0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ