Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε μια επική απάντηση για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Ιωάννα Τζανή
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε μια επική απάντηση για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

«Ξυπνώντας το πρωί, κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό που βρίσκομαι στην εκπομπή της Ελένης», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει!

Ο παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το τηλεοπτικό του μέλλον, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, μετά την κριτική του προς εκείνη, ενώ εξήγησε τους λόγους που ένα ζευγάρι δεν πρέπει να πηγαίνει διακοπές για περισσότερες από... 3 ημέρες!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκινεί: «Τελευταία στην οικογένειά μας ''άδειασαν θέσεις''»

«Ευχαριστώ τον Θεό που συνεργάζομαι με την Ελένη»

Ο Δημήτρης είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει πολλές φορές κρούση στο παρελθόν για να συνεργαστούν, ωστόσο εκείνος αρνούνταν γιατί φοβόταν να κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή και να φύγει από το πλευρό της Φαίης Σκορδά και το κανάλι του ΑΝΤ1. Φέτος, Ουγγαρέζος και Μενεγάκη συνεργάζονται για πρώτη φορά και αυτό είναι κάτι για το οποίο ο Δημήτρης νιώθει ευγνώνων.

«Έχω συμβόλαιο με το κανάλι, αν το κανάλι και η Ελένη με θέλουν, συνεχίζουμε. Πραγματικά είναι ένα περιβάλλον, μια οικογένεια και η Ελένη μια παρουσιάστρια που ξυπνώντας το πρωί, κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ τον Θεό που βρίσκομαι εκεί», εξομολογήθηκε.

https://www.instagram.com/p/CcVMixXqiai

Η απάντηση στην Ιωάννα Μαλέσκου

Σχετικά με την κόντρα που δημιουργήθηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Δημήτρης Ουγγάρεζος απάντησε: «Δεν θέλω καθόλου να το συνεχίσω αυτό. Βασικά δεν θέλω να υπάρχουν καθόλου αυτές οι απαντήσεις από το δρόμο, από αυτά… Ας το αφήσουμε εδώ, όλα καλά, φιλάκια κι από μένα, όλα καλά».

Όσο για το αν έχει ψάξει ποτέ κινητό συντρόφου του, ο Δημήτρης είπε: «Δυστυχώς δεν έψαξα και την πάτησα. Αν έψαχνα θα είχα βγει ωραίος. Αν τότε είχα ψάξει κινητό, θα είχαμε γλιτώσει πολλά. Τουλάχιστον την αξιοπρέπειά μου».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξηγεί γιατί πρέπει να πηγαίνεις μόνο 3 μέρες διακοπές με σύντροφο

Όταν η συζήτηση πήγε στις διακοπές του καλοκαιριού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος... έδωσε ρέστα! «Σκέφτομαι σαν τρελός το καλοκαίρι. Το σκέφτομαι πολύ για τα κιλά για αυτό ξεκίνησα, έχω κάνει φοβερή δίαιτα μέχρι τώρα... Τρεις μέρες».

Και πρόσθεσε:

«Έχω έναν κανόνα. Οι πρώτες διακοπές με κοπέλα και γενικά οι διακοπές με κοπέλα μέχρι τα πράγματα να είναι πιο σταθερά, πρέπει να είναι το πολύ 4 μέρες. Δηλαδή τέταρτη φεύγουμε. 3 μέρες είναι μια χαρά για να πας διακοπές με σύντροφο. Στις 4 ή θα τσακωθείτε ή θα αρχίσετε να σκέφτεστε ή θα αρχίσετε να στέλνετε στους κολλητούς σας "Μου λείπετε" ή θα γίνει κάποια στραβή».