Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκινεί: «Τελευταία στην οικογένειά μας ''άδειασαν θέσεις''»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκινεί: «Τελευταία στην οικογένειά μας ''άδειασαν θέσεις''»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε δημόσια με ένα post για τον άνθρωπο που τον στήριξε μετά την απώλεια της μαμάς του και του μπαμπά του.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχασε τον πατέρα του και λίγο αργότερα τη μητέρα του, όμως δεν τους ξεχνά. Είναι νοερά συνεχώς στο μυαλό του, στην καθημερινότητά του και στη ζωή του, όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια των γονιών τους.

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, λοιπόν, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε στην Κόνιτσα για… οικογενειακούς λόγους και αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν περισσότερο από κάθε άλλον στο πλευρό του και τον βοήθησε να ξανασταθεί στα πόδια του μετά την απώλεια των γονιών του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η εξομολόγηση για τη μητέρα του και τις... άβολες στιγμές τους

Ο γάμος της ξαδέλφης του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η αποκάλυψη

Μια φωτογραφία με την ξαδέλφη του, Ευρυδίκη, δημοσίευσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Instagram του αποκαλύπτοντας πως εκείνη ήταν που τον στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον μετά την απώλεια της μητέρας του και του πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/Cc_SernIvWZ

«Μεγαλώσαμε με ένα χρόνο διαφορά. Φίλοι και ξαδέλφια μαζί. Τελευταία, στην οικογένειά μας «άδειασαν θέσεις». Η Εύη «ανέλαβε δράση» και μαζί με τον άντρα της, τον Δημήτρη και τον ανιψιό μου, Λευτέρη, επανέφεραν την ισορροπία. Σήμερα, η πρώτη μου ξαδέλφη παντρεύτηκε και βάπτισε το γιό της. Όλη η οικογένεια ενώθηκε ξανά. Και εκείνοι που ήρθαμε στην Κόνιτσα και αυτοί που χορεύουν από «αλλού»… Σας αγαπώ», έγραψε στο Instagram post ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο θάνατος των γονιών του που του στοίχισε πολύ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι μοναχοπαίδι και για αυτόν – όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά που δεν έχουν αδέλφια- οι γονείς του ήταν όλος του ο κόσμος. Δυστυχώς, όμως, το 2019 έχασε και τους δύο με διαφορά 10 μηνών. Τον Ιανουάριο του 2019 έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους πέθανε και η μητέρα του μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας του, ο παρουσιαστής είχε δηλώσει: «Δεν θα με δείτε σύντομα να διασκεδάζω τρελά, αλλά θα είμαι δίπλα σε φίλους. Η επιστροφή στη δουλειά με βοήθησε και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αγαπώ τη δουλειά μου και πιστεύω ότι θα ξαναβρώ κι εγώ τη βάση μου».