Demi Moore - Sienna Miller: Τα παθιασμένα φιλιά με τους συντρόφους τους στο γήπεδο του τένις

Ιωάννα Τζανή
Demi Moore - Sienna Miller: Τα παθιασμένα φιλιά με τους συντρόφους τους στο γήπεδο του τένις

Τα παθιασμένα φιλιά της Demi Moore και της Sienna Miller με τους νέους τους συντρόφους στο French Open.

Πρόκειται για ένα φρέσκο και φλογερό ειδύλλιο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου 2 μήνες. Η Demi Moore και ο γνωστός chef Daniel Humm ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν. Την Κυριακή (5/6), το ζευγάρι παρακολούθησε τον αγώνα τένις στο French Open στο Παρίσι και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να κρατιούνται χέρι χέρι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η 59χρονη ηθοποιός και ο 46χρονος σεφ έκλεψαν τις εντυπώσεις στον αγώνα, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαζαν.

O κρυφός έρωτας της Demi Moore με τον πασίγνωστο chef Daniel Humm μόλις αποκαλύφθηκε

Για τον αγώνα, η Demi Moore επέλεξε ένα φαρδύ μαύρο πουκάμισο και ασορτί παντελόνι. Το look της ολοκλήρωσε ένα πολύχρωμο κασκόλ σε πράσινες, μπλε και πορτοκαλί αποχρώσεις, και ένα σκούρο πανωφόρι.

Ο Daniel φόρεσε ένα γαλάζιο παντελόνι με ασορτί σακάκι και ένα λευκό T-shirt, που συνδύασε με ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Η είδηση της σχέσης της Demi Moore με τον Daniel Humm έρχεται 11 χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Ashton Kutcher και 22 χρόνια από εκείνο με τον Bruce Willis. Απ' ότι φαίνεται, η ηθοποιός ετοιμάζεται ενδεχομένως για τον 4ο της γάμο (o πρώτος και λιγότερο γνωστός, ήταν με τον μουσικό Freddy Moore). Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Page Six, εκείνη και ο διάσημος σεφ ζουν έναν φλογερό έρωτα, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν στο διάσημο εστιατόριο του Daniel, «Eleven Madison Park», που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Το παθιασμένο φιλί της Sienna Miller με τον Oli Green

Εκτός από την Demi Moore και τον Daniel Humm, υπήρχε ακόμη ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι στις κερκίδες του Roland-Garros χθες. Η Sienna Miller και ο σύντροφός της και μοντέλο του οίκου Burberry, Oli Green, βρέθηκαν στον αγώνα μεταξύ Rafael Nadal και Casper Ruud και έκαναν όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω τους όταν ο 25χρονος πάνω στον ενθουσιασμό του, έσκυψε και έδωσε στη 40χρονη ηθοποιό ένα παθιασμένο φιλί.

Οι δυο τους ήταν πολύ στοργικοί ο ένας με τον άλλον, με τις αγκαλιές και τα τρυφερά αγγίγματα να μην λείπουν.

Στον αγώνα τένις, η Sienna επέλεξε να φορέσει ένα μπλε πουλόβερ και φαρδύ λευκό τζιν παντελόνι, τα οποία συνδύασε με ιβουάρ μπότες, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα χρυσό ρολόι, μερικά δαχτυλίδια, ένα απλό ζευγάρι κρίκους και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ο Oli φόρεσε μια μπλε ζακέτα, παντελόνι στην ίδια απόχρωση και γαλάζιο πουκάμισο.

Δες στην παρακάτω photo gallery τις φωτογραφίες των δύο hot ζευγαριών από την εμφάνισή τους στο French Open.